Playstation+ afsløret for april

Månedens Playstation+ Liste er landet og der er lidt for enhver smag. Mange har nok hørt rygterne om at Dishonered ville komme på listen denne måned og ganske rigtigt, der er hele vejen igennem et stærkt line-up, hvadenten man spiller på sin playstation 3, 4 eller Vita. Rigtige mange havde, også denne måned, forventet at se Killzone Shadowfall til Playstation 4, men må i stedet se sig tilfredse med Tower of Guns.

Never Alone (Ps4)

image_gallery_61Never Alone er udviklet i samarbejde med Iñupiat folket, en stamme hjemhørende i Alaska. 40 ældre fra stammen og historie kyndige, har i tæt samarbejde med folkene fra Upper One Games forsøgt at skabe en oplevelse helt ulig nogen anden. I spillet følger du den unge Iñupiat pige og hendes lille, men venlige sne ræv, i forsøget på at finde kilden til den snestorm, som tilsyneladende ingen ende vil taget. Verdenen som du kender den er truet og i overhængende fare for at blive indhyllet i et tykt og tungt lag sne og is og det er op til dig og din trofaste følgesvend at dæmpe de brølende storme og bringe lidt sollys tilbage til Alaska.

 

Tower of Guns (Ps4, Ps3)

TOG_Screen_05 I Tower of Guns handler det om lynende hurtige reflekser, nerver af stål og evnen til at holde tungen lige i munden, når det hele går amok om ørerne på dig. Terrible Posture Games, folkene bag spillet, kalder det selv for “The Binding of Isaac blandet med Doom 2” Hvis du er i tvivl om hvad det skal betyde, vil jeg uddybe. Tower of Guns et såkaldt rouge-like spil, dvs hver gang du starter en bane, er den tilfældigt sat sammen, med tilfældige fjender, tilfældige opgraderinger, tilfældige bosses og, nåh ja, en masser fuldstændige over-the-top våben!

 

Aaru’s Awakening (Ps4, Ps3)

14118389197_e02fac0ae0_bAarus awakening, er en 2D platformer fra den gamle skole. Svært men absolut charmerende og tiltrækkende. Historien er gennemført og præsentationen er upåklagelige. Balancen mellem dag, nat, daggry og tusmørke er forstyrret og nat er grunden. Som verdenens sidste håb er du, som daggry’s udsending, det sidste håb og ansvarlig for at genoprette den naturlige balance. Kan du nå hele vejen til nat’s domæne og bringe alt i orden, eller vil du miste håbet og bukke under?

 

Dishonered (PS3)

windblastDishonered behøver vel nærmest ingen yderlige præsentation. Set i lyset af at spillet er udviklet af Arcane stuidos og udgivet af bethesda software, var det ingen overraskelse at spillet, da det udkom tilbage i 2012, var en succes fra begyndelsen. Rost for den artistiske tilgang til spillets unikke grafiske udtryk, de mange måder at tackle spillets missioner på og den narrative præsentation. Hvis ikke man har haft fornøjelsen af at stifte bekendtskab med Dishonered før, bør man gribe chancen nu, Ingen bør snyde sig selv for at prøve kræfter med sådan en perle.

 

Killzone mercenary (PS Vita)

killzone-mercenary-cover Da Killzone Mercenary udkom i 2013 var der et desperat behov for kvalitets titler til Sony’s PSVita. Heldigvis levede Killzone op til forventninger og gav spillere en kvalitets shooter uden lige. Spillets kampagne udspiller sig på både Vekta og Helgan, planeter som fans af serien vil nikke genkendende til. Spillet tilbyder et nyt og frisk perspektiv på mange af de konflikter og episoder som man har oplevet i de tidligere spil i serien samtidig med at der introduceres en ny hovedkarakter ved navn Arran Danner. Udover det, er det Serien man kender, en masse våben og en masse Helghast soldater som står for skud.

 

Monster Bag (PS Vita)

MonsterBagNia glemmer hendes monster rygsæk V ved busstoppestedet, og det er op til dig at fører de to venner sammen igen. Det er din opgave at finde frem til Nia uden at de andre mennesker opdager dig, samtidig med at du undgår de onde monstre, som sjældent vil dig noget godt. Hvis det hele lyder lidt skørt, er det ikke langt fra sandheden, mindre skørt bliver det naturligvis ikke af at  dommedag også lige er indtrådt. Held og lykke, du får brug for det.