10 af de bedste Gamer Freakouts

Jeg ved det, i ved det.

Nogle af dem med det største temperament er Gamere, om det er af at have tabt et spil, eller nogen der bare siger det forkerte på det helt forkerte tidspunkt.

Men nogen gange kan man ikke andet end af grine af det, og det er lige præcis det vi skal her i dag!

Vi har fundet 10 Gamer Freakouts! Nogen kendte, nogen ikke så kendte.

Stem på din favorit i kommentarerne! 

1. Tysk dreng går amok.

Ham her er en klassiker, men derfor fortjener han stadig en værdig plads som den første. Til jer som ikke kender videoen, er det den første film jeg hvert fald så online for en del år siden, med en tysk dreng som går fuldstændig amok på sin computer. Det sjove ved denne film, er at han bliver ved, selv efter de fleste af tasterne er røget af tastaturet, så fortsætter han.

2. Stakkels Gameboy.

Der er ikke noget mere irriterende, end når folk skal kommentarer når man spiller, især ikke hvis man taber! Det er denne unge dreng et stort bevis på.

3. No, Noooo, Noooooooo!

Frusteret League of Legends spiller, er lidt for modig og indser sin fejl for sent. Men hans kammerat redder hans humør til sidst, da hans mor er igang med at lave bacon. Og hvis Bacon ikke kan redde end humør, så ved jeg ikke hvad kan!

4. Pige i Crash freakout!

Hvem siger at det kun er det mandlige køn, som bliver sure? Her er beviset på at Crash Bandicoot er et yderst frustrerende spil!

5. Password Change i WOW.

Mange ting kan man pille ved, men man RØR ikke en gamers  konto! Basta!

6. Farvel Xbox, ha et godt efterliv!

Kære Xbox, må du komme godt ind i himlen, håber folk passer bedre på dig der.

7. Mor har det sidste ord!

I kender det, man sidder lige i gang med det sidste spil og der er KUN 5 minutter tilbage, men så er der mad.

8. Gamer Humor – Intet slår det!

Man skal være Gamer, for at forstå Gamer Humor, sådan er det! Prøv at vis denne video, til nogen som slet ikke kender League of Legends!

9. Er der noget bedre end at vinde?

Svaret er nej! Det er denne dreng, et stort bevis på. Han vinder et League of Legends spil og kommer på samme tid op og kommer op og kommer i Gold League. Jeg vil sige at med den dans, er det fuldt ud fortjent!

10. Leave efter mislykket Pentakill.

Man har dræbt 4, man er så tæt på det 5 kill og få sit pentakill! Man er helt oppe i gear og hopper i stolen og så stjæler ens teammate ens sidste kill.

 

Hvilken en er vinderen? Stem i kommentarerne!