World of Warcraft udvidelsen Warlords of Draenor er nu blevet en del af World of Warcraft, hvilket betyder at det ikke vil være muligt at købe spillet alene mere, men at det vil være inkluderet hvis du køber eller har basis spillet!

Eftersom at Warlord of Draenor er blevet en del af World of Warcraft basis, vil det ikke længere være muligt at benytte sig af den reedem kode som du finder i Warlord of Draenor pakken. Hvilket også betyder at du fra i dag ikke kan benytte dig af det 90 boost som du måske har til gode i et ikke aktiveret produkt. Til gengæld kan du glæde dig over at World of Warcraft nu kun koster 14,99.- euro og det er altså inklusiv alle udgivende udvidelser!

Find den billigste forhandler og Tjek prisen her !

Grunden til at den seneste udvidelser er blevet gjort til en del af basis spillet, er fordi at Blizzard er igang med at gøre sig selv og deres 5,5 millioner spillere klar til den næste udvidelse, Legion, som udkommer til august.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt med økonomi. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.