Game Of The Year – Vinderen er kåret!

Og vinderen er…

The Witcher 3: Wild Hunt! og herfra skal lyde et hjerteligt, velfortjent og stort tillykke til Projekt Red studiet bag succesen!

witcher3_en_wallpaper_wallpaper_10_1920x1080_1433327726

Lad os et øjeblik, flytte vores opmærksomhed fra Dansk politik, EU og retsforbehold og kaster blikket på en lidt anden slags afstemning. Nemlig dette års Game Of The Year Award Show. Afgørelsen faldt i løbet af natten dansk tid og på trods af et stærkt line-up, havde mange nok forudset hvem der løb med den helt store pris.

The Witcher 3 var for mange, den oplagte vinder. En enormt poleret oplevelse, som gav spilleren en brutal og farefuld verden fyldt med historie, oplevelser, action og drama. Verdenen er ligeså farverig og levende som den kan være dyster og dødbringende og tilbyde langt over 100 timers 1.klasse underholdning. Hvad er der ikke at elske? The Witcher 3 vandt da også RPG Of The Year, og Developer Of The Year. et kæmpe klap på skuldren for et forholdsvist ukendt polsk studie og en velkomst ind i the big league, vi kan nok med rette forvente os meget godt, fra Projekt Red de kommende år.

På trods af succesen var det en ydmyg og lidt forhutlet repræsentant som gik på scenen og tog i mod prisen på vegne af hele studiet bag. Seriens 2 tidligere udgivelser har nydt begrænset udbredelse og popularitet, at Projekt Red så kan præsterer, med det tredje spil i serien, at tryllebinde så stort et publikum, siger alt om hvor gennemført et spil The Witcher 3: Wild Hunt i virkeligheden er.