Expeditions: Viking er udkommet!

Vi skrev om et lille stykke tid siden omkring Expeditions: Viking.

Det er nu endelig udkommet. Så har du savnet et godt gammeldags, men dog moderne RPG spil? Så skal du helt sikkert slå til nu. Med Expeditions: Viking får du en fantastisk historie og på samme tid en god omgang udfordring, som sørger for at du skal tænke taktisk og virkelig overveje dine handlinger.

CEO fra Logic Artists, Ali Emek, siger, “Efter mere end to års udvikling er vi meget spændte på at udgive og dele Expeditions: Viking med folket! Forhåbningerne er høje i studiet, som vi forbereder os på den afsluttende udgivelse og vi ser frem til at høre spillernes feedback på forums og kommende anmeldelser. 

Vi har været heldige at have en stor støtte fra vores loyale og passionerede community over årene og vi ser frem til i de kommende år at vokse sammen til en enhed. Vi vil gerne give et stort tak til alle som tilbød deres tid til at være en del af vores lukkede beta udgave og til dem som allerede frivilligt har lavet fan-oversættelser så Expeditions: Viking nu er tilgængeligt til det verdensomspændende publikum.

Expeditions: Viking koster 29.99 Euro. Spillet vil også udkomme i en Deluxe Edition, som inkluderer en digital artbook, det originale soundtrack af den prisvindende komponist Knut Avenstroup Haugen (Age of Conan, Lords of the Fallen), samt Blood-Ice DLC. Expeditions: Viking Deluxe Edition koster 34.99 Euro.

For at fejre udgivelsen, vil Expeditions: Viking være tilgængeligt med en første-uges rabat på 10% på Steam. 

Se release traileren her.