Preview: Expeditions: Viking – RPG er tilbage!

Expeditions: Viking er et nyt RPG spil som udkommer i 2017, det er efterfølgeren til Expeditions: Conquistador som fik rigtig gode karakter i sin tid.

I Expeditions: Viking bliver vi kastet tilbage til Viking tiden, du er lederen af din landsby og det handler om at forsvarer din ære og dine folk. Der er ingen tvivl om at Expeditions: Viking er for de RPG bevidste spillere og ikke mindst de strategi bevidste.

Der er lange samtaler, som allerede i starten af spillet afslører en god historie omkring hele din landsby: Din Far er død og det er nu din tid til at overtage som leder. Dette bringer både glæde og vrede blandt dine familie medlemmere. Dette betyder også at du allerede i starten af spillet skal udkæmpe din første kamp.

Dialogen kan til tider godt føles tung, især fordi at der ikke var stemme på (Spillede dog Preview versionen af spillet, så kan være at det kommer), dette gjorde at der skal bruges meget tid og energi på at læse de lange dialoger. Men Logic Artists gør op for det, ved hurtigt at præsentere dig for nye kampe efter de lange dialoger.

ss_c0035b701a2a0222574de660226d2ced77a2e6bf-600x338

Kampene er turbaserede. Lidt ligesom vi ser i Might & Magic og lignende. Det er helt klart her strategien kommer ind. Det er absolut ikke bare at komme igennem kampene.

Jeg må ærlig erkende at jeg kæmpede nogle hårde kampe, hvor jeg gang på gang måtte lægge mig. Dette var både frustrerende og spændende, men dette gør så også at man går ind i kampen med en ny forståelse af modstanderen og laver hurtigt en ny strategi og afprøver den.

ss_d32039cd0ce184f867805e896a9a3f019692bdce-600x338

Historien og omgivelserne er fantastiske, der går lidt Dansker Viking i en når man sidder og spiller. En af de 2 kampagner foregår også i Danmark.

Expeditions: Viking vil ikke være for alle. For mange vil dialogerne være dræbende og ikke mindst de lange og strategiske kampe vil være nok til at man lukker spillet ned. Men dem som husker de gode gamle RPG spil og som savner disse, de vil komme til at elske Expeditions: Viking, det er der ingen tvivl om.

Læs meget mere om Expeditions: Viking her.