Et hurtigt kig på Valkyria: Azure Revolution

Gode Nyheder

Valkyria Chronicles ramte ps3 og pc tilbage i 2008 og trods gode anmeldelser hele vejen rundt og trods gode salg i Japan, slog spillet aldrig for alvor igennem i vesten. Efterfølgende er spillet gået hen og blevet lidt af en kult klassiker, og det lader til endelig at munde ud i en efterfølger med planlagt udgivelser på Sony’s Playstation 4

Den nyligt udgivne trailer, afsløre ikke meget andet end at der er holdt fast i det overordnede grafiske udtryk, og det er nu ingen skade til. Foruden traileren er en hjemmeside for spillet også gået live, dog endnu kun på japansk men med en masse sprøde billeder, som kan give en idé om hvad vi har i vente, hjemmesiden kan nås ved at klikke på linket her.

Når Valkyria: Azure Revolution udgives engang til næste år, bliver det i følge med et HD remake af 2008’s Valkyria Chronicles, om de kommer sammen i en pakke, eller skal rekvireres hver for sig melder historien imidlertid ikke noget om. Det er desværre stadig sparsomt med information, men så snart der er nyt at berette er Gamerguru på pletten.

Traileren kan ses øverst i artiklen og billederne forneden er hentet fra før omtalte hjemmeside. Klik ind løbende og bliv holdt opdateret på alt Valkyria: Azure Revolution relateret.

Kunne du tænke dig at prøve Valkyria Chronicles fra 2008, kan det her.

button (11)

 

pict03 pict06 pict07 pict10