Dragon age Inquisition

Et hurtigt kig.

Dragon age Inquisition står til at blive udgivet 21. November i Europa til både PC og konsoller, denne generation og den forgangne. Spillet er altså så godt som færdigt og er man fan af de tidligere installationer i serien og spil som Skyrim og Kingdoms Of Amalur, lader det til at man har grund til at glæde sig. Grafisk ser spillet knivskarpt ud, og forlydende fra Bioware er at det vil være ca 10 gange større end Dragon Age Origins.

Biowares måde at tackle multiplayer på i Inquisition har delt vandende mellem fans af serien. På trods af at spillets hovedkampagne, er lavet som et singleplayer eventyr, har Bioware ikke udeladt multiplayer funktionen. Man kan således finde sammen med 3 fremmede, eller hvis man er så heldig, tre gode kammerater, og tackle spillets multiplayer baner. Singleplayer og multiplayer er delt op på den måde at hvad der foregår i singleplayer delen, ingen effekt har på multiplayer og omvendt. Man kan altså heller ikke bruge sin karakter fra hovedhistorien, men er nødsaget til at lave en ny hvis man vil gøre sig forhåbninger om at gøre krav på nogle af de skatte som multiplayer tilbyder.

Vil du være at finde i multiplayer eller er du hovedsageligt interesseret i spillets historie og singleplayer oplevelsen?

Fortæl os hvad du synes om det, i kommentarerne og check videoen ud, øverst på siden.

God fornøjelse.