Reputation Xbox One

Dårlig opførsel online giver nu Advarsler fra Microsoft

En af de helt store ting med Xbox One online Community er at du kan give spillerne en score efter hvert spil, dette gør sig gældende på den måde at du kan se om en spiller har et godt “Reputation” eller et dårligt “Reputation”.

Der er i øjeblikket 5 forskellige kategorier, som man kan komme ind i:

  • Grøn – “Good” (God)
  • Gul – “Needs Work” (Har behov for arbejde)
  • Orange – “Needs Work” (Har behov for arbejde)
  • Rød – “Avoid Me” (Undgå mig)

Microsoft fik stor ros for denne feature, da de lancerede den. Men nu ser det ud til at Microsoft strammer grebet en smule i forhold til at spillere fra denne måned nu vil modtage advarsler allerede i Gul kategori.

Dette betyder også, at hvis du er i Rød kategori kan du risikere ikke at måtte spille nogle online spil mere, udover det kan du helt blive ekskluderet fra nogle services. Dette kan blandt andet indebærer Twitch, som kom tidligere i Marts. Men frygt ej, Microsoft er ikke interesseret i at folk kommer i rød kategori, så selvom at de kommer med advarsler, kommer de også med gode råd til hvordan man kan komme op af “hullet” igen.

Så hvad kan vi lærer af det? 

Opfør jer nu ordentligt online! 

Med det sagt kan dette system også blive farligt,  da jeg sagens kan forestille mig at folk kan give en minus karakter hvis de er dårlige tabere.

Har du selv en oplevelse med det nye “Reputation” system? Lad os hører fra dig.