Microsoft HoloLens, som er Microsoft svar på AR (Augmented Reality) briller, vil ikke blive målrettet til Gamer industrien i første omgang.

HoloLens udkommer som udvikler model i første kvartal af 2016 og kommer til at koste $3.000. Prisen ville også være ekstrem for en almindelig Gamer, men første version er også beregnet til forskellige udviklings firmaer, for at de kan få chancen for at lege og udvikle til HoloLens.

HoloLens kommer primært til at fokusere på almindelig underholdning og i Industrial brug.

“Gaming vil altid være et scenarie og der vil være andre underholdnings muligheder bredt ud, men med V .1 af HoloLens, vil jeg have os til at skubbe mere på virksomheds brugen,” sagde Microsoft CEO Satya Nadella.

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.