Blackrock Mountain til Hearthstone

Blackrock Mountain kommer snart til Hearthstone

Et nyt Adventure er nu på vej til Hearthspillere verden over. Blackrock Mountain åbner i april!

I Blackrock Mountain bliver du kastet ind midt i krigen om bjerget, Blackrock, og det går ikke stille for sig. Hvis du i forvejen spiller Hearthstone husker du nok da Naxxramas, det første Adventure mode, udkom til Hearthstone. Her blev man udsat for nye kort, hvis styrke i blot lå i deres liv eller skade, men et i de utallige deathrattle’s og battlecry’s.

Se også traileren til Hearthstone’s Blackrock Mountain

Som det ser ud i øjeblikket, kommer Blackrock Mountain heller ikke til at være nybegynderne! Hver wing og hver boss har sine unikke minions til rådighed og du vil med garanti skulle tilpasse dit deck som du kommer tættere på sejren. Når du har bekæmpet alle fjender og sejren er i hus, vil du have udvidet din kort samling med 31 nye kort.

Der vil være fem Wings i alt og ligesom i Naxxramas, vil der blive åbnet én per uge.Prisen per wing bliver 6,99$ og du kan selvfølgelig købe en samlet pakke, men adgang til alle wings med en smule rabat, til 24,99$. Hvis du ikke kan vente med at købe adgang til alle wings i det nye adventure mode, vil det være muligt at købe pakken fra den 19. april og hvis du forud bestiller får du samtidig et nyt motiv til bagsiden af dine kort.