Anki Overdrive Super Truck

Vi skrev omkring Anki Overdrive tilbage i november 2016. Dengang gav vi “legetøjet” top karakter hele vejen igennem.

Men jeg må ærlig erkende, at efterfølgende har det været begrænset hvor meget vi har fået spillet Anki Overdrive, så da vi fik af vide af Super Trucks var udkommet var vi helt op og kører.

Hvorfor? Fordi med alle gadgets i dag, så bliver man generelt hurtigt træt af det. Det er sådan vi i dag er opbygget. Bare se på Apps til telefoner / tablets – Oftest spiller vi en app et par dage i træk, og så er det ellers videre. Mange spil ligeså – Medmindre man spiller online og får udfordring der. Men mange Single Player spil – Når du først har gennemført det – Så er det sjældent at man egentlig rør det igen.

Derfor er Super Truck også utroligt vigtigt til Anki Overdrive – Fordi det betyder nyudvikling / nytænkning og det betyder at hvis man har investeret i Anki Overdrive sættet engang, kan man blive ved og ved med at købe flere ting til det. Dette kan virke ubetydeligt, men tværtimod.

[pricerunner]

Min første opfattelse af Super Trucks til Anki Overdrive var at man kørte truck i mod truck – Derfor har jeg selv været lidt skeptisk omkring at man skulle ud og investere i 2x trucks. Men viste sig at jeg tog fejl – 1 stk. Super truck er mere end rigeligt!

X52 Super Truck

Super Truck’en er opbygget på præcis samme måde som bilerne, bare større og mere holdbar.

Hjulene er de samme, på både godt og ondt. Vi har stadigvæk hund i hjemmet, så vi kæmper stadigvæk hver gang med hunde hår og støv generelt på Super bilerne og nu på Super Truck’en.

Anki Overdrive start sættet gav en et hjul rense kit med, som gør at man kan rengøre dækkene på bilerne. Denne fungere stadigvæk fint, men dens levetid er helt sikkert også begrænset og vi havde gerne set at man havde valgt at inkludere sådan et sæt i Super Truck’en også.

Super Truck Kørsel

Når du kører Super Truck kræver det lidt mere snilde, end hvad man er vant til. Den er langsommere, tungere i røven og du er langt nemmere at ramme, især når du er ved at lave et sving. Men får du først ladet op for din energi og fyrer den af – Så kan jeg garantere dig for at du ikke længere føler at det er en lastbil som du kører, men en overdrevet stor Ferrari.

Hvis du har lavet din bane med mange sving, kan det især blive kompliceret at kører med din Super Truck. Hvis du kører for hurtigt i et sving er du næsten garanteret at ryge ud af banen, så du skal justere din hastighed langt mere, end hvad du skal med de almindelige biler. Dette kan godt virke som en hård opgave til at starte med – Men når man først er kommet igen, så kommer det faktisk helt automatisk og er faktisk lidt sjovt at skal justere lidt mere end normalt og ligeledes være mere opmærksom.

Man skal dog huske, at super truck er ikke beregnet til at kunne hoppe, som Anki Overdrive selv beskriver det på deres æske: “Supertrucks Don’t Jump. They Destroy!”. Så hold din Super Truck på jorden.

Takeover – Nyt Gamemode

Med til Super Truck’en får man også et nyt Game Mode som hedder: Takeover.

Dette er et hylende morsomt Gamemode, som er en fed udvidelse til hele ens setup. Dette gamemode handler om at alle starter med at kører en almindelig bil og kører i mod en computer styret Super Truck, den første som “de aktivere” super truck’en overtager derefter kontrollen over Super Truck’en. (Når du har kontrollen over super truck’en, tager en AI over din bil imens).

Når du har så har kontrollen handler det om at smadre – smadre og så lidt mere smadre! Men pas på – De andre kan stadigvæk overtage den, hvis de får skudt dig ned. Men hvis du er sej, så får du udfyldt “Rage meter” og så kan du opnå udødelighed og en masse sjove andre små ting.

Oplevelsen

I det at vi allerede har anmeldt selve Anki Overdrive, vil jeg ikke komme ind på en direkte karakter til Super Truck, men mere om selve oplevelsen.

Super Truck’en er super sjov og tilføjer godt med sjov til en allerede god oplevelse. Men som jeg også var inde på i vores oprindelige anmeldelse, så halter det lidt med prisen. I det jeg skriver denne artikel, så koster Super Truck’en 599,-.

For disse 599,- modtager du en ny “Super Truck” til dit sæt, som har sine egne unikke våben, eget gamemode og så selvfølgelig nye fjender at bekæmpe i kampagnen. Men er det 599,- kroner værd?

Jeg kan godt have mine tvivl – og så irritere det mig at sådan noget simpelt som en dæk renser, at man ikke lige vælger at smide det med, især når man snakker sådan en pris.

Men oplevelsen med Super Truck’en er helt fantastisk sjovt og du er garanteret mange gode timer, uden tvivl. Så hvis du allerede har Anki Overdrive og bruger du det meget er det helt sikkert værd at smide pengene efter en Super Truck. Er du første gangs køber – Så vent med Super Truck’en, leg med start sættet først – Fanger det dig, så få fat i en Truck til udvidelse.

[pricerunner]