Månedens Gamergirl #4

Månedens gamergirl #4, er denne gang lidt anderledes – Jeg vil præsentere jer for Linnea, som spiller en del forskellige spil, men primært Minecraft! Linnea spiller også en del LoL, men for tiden, er hun helt og aldeles dedikeret til Minecraft. Linnea spiller mellem 4-7 timer dagligt, hvilket betyder vi har med en garvet spiller at gøre. Læs med her i artiklen, og få et større indblik i Linneas gaming liv. 

 

 

Hvor gammel er du, og hvornår startede du med at spille?
Altså, dengang den første PlayStation udkom, spillede min bror og jeg en masse af de typiske Disney spil, samt Crash Bandicoot, og ikke mindst Spyro spillene. Senere udkom et spil der hedder Champions of Norrath, som jeg straks blev kæmpe fan af. Man vælger en class at spille med, og skal så redde verdenen fra ondskabens prins. Det spiller jeg stadig den dag idag.
Ellers har jeg også spillet Sims 1. Og har efterfølgende spillet 2’eren, 3’eren og 4’eren.
Da jeg var mindre og gik i fritidsordning, var det bedste at joine drengene i gaming rummet, og spille noget Battlefield 1942, som det vidst var dengang. Der skulle jeg enten spille sniper eller healer.
For 3 års tid siden fik min daværende kæreste overalt mig til at prøve LoL, hvilket jeg også blev ret bidt af. Jeg startede med at maine Ashe mid (da det var det man gjorde dengang, haha), senere gik jeg over til at maine top, og nu er jeg helst på det eller support. Så begyndte jeg at spille dominion mappet og begyndte så lidt at give slip på Riften.
Nu spiller jeg helst Aram, da jeg ikke rigtig orker flamers og hvad der dertil hører. Så det er egentlig bare et hyggespil for mig.
Nu bruger jeg så størstedelen af tiden på at spille Minecraft. Jeg har altid været lidt skeptisk overfor det, da jeg synes det var lidt for “firkantet”, men nu har jeg lært at slappe af med det og bare gå på eventyr og bygge super grimme huse indtil jeg bliver bedre til det!

Hvilke spil spiller du? 

League of Legends, Sims, Minecraft, Champions of Norrath, Spyro og Ratchet & Clank hovedsageligt, men som sagt, primært Minecraft.

Hvordan er det at være pige-gamer? Bliver der gjort forskel?
Der er egentlig 3 sider af det:
Dem der ser én som en generel “gamer”.
Dem der tror, at fordi man er en pige, er man automatisk dårligere til det pågældende spil.
Og så er der selvfølgelig dem der går i selvsving over, at der er en pige til stede og går i teenage-mode, hvis man kan sige det sådan.
Selv foretrækker jeg klart den første, haha.

 

Hvad har gaming betydet for dig og dine omgivelser?
Jeg har fået mig en lidt anden vennekreds. Jeg har ikke altid været god til at snakke med mennesker, men her har jeg en vennekreds hvor vi altid kan finde noget at snakke om mht. gaming.

Hvad har det af betydning for dig, det her med at game?
Jeg har nogle få veninder, som jeg kan snakke med om alt imellem himmel og jord, men ikke just på gaming-området.
At jeg får nogle gode timer i godt selskab, eller hvis jeg bare sidder og spiller for mig selv. Man får jo gode oplevelser, hvad enten det er over en computer eller i virkeligheden. Det er en hyggelig måde at fordrive tiden på.

Hvor mange timer spiller du ca. om dagen?
Før i tiden sov jeg utrolig meget til middag, sjovt nok – men idag, er det dvalet en del. Jeg gamer omkring 4-7 timer hver evig eneste dag, og jeg elsker det!

Bør der være mere fokus på e-sport og gaming i det hele taget?
Well ja, det synes jeg. Det er noget, som mange unge interesserer sig for, og jeg er super glad for den opmærksomhed det har fået indtil videre. Det går den rigtige vej eftersom vi lever i en så teknisk verden efterhånden!

Hvilken role spiller du primært i LoL?
Lige for tiden spiller jeg mest Aram, simpelthen fordi jeg bliver alt for træt af det salty community der findes, og som LoL desværre også er kendt for. Af den grund, har jeg heller ikke kastet mig ud i ranked. Og der behøver man heller ikke tage det alt for seriøst. Men ellers er support og top gode lanes for mig.

Hvad skal du spille, når vi er færdige med interviewet?
Jeg venter på, at én af mine venner kommer på LoL, ellers har jeg nogle ting jeg skal have gjort færdig i Minecraft.

Linnea har en YouTube kanal, som dog ikke er gaming relateret – men følg med, og vent glædeligt, for hun er nemlig igang med at etablere en gaming relateret kanal.
Følg med her: https://www.youtube.com/user/AikoGoesRoar