Minecraft App – Tips og Tricks

Alle kreative sjæle ude i den store verden, har helt sikkert hørt om fænomenet Minecraft. Minecraft er hjertebarnet fra den svenske spildesigner Markus Peersson. Et hjertebarn, der skulle gå fra en lille hyggelig hobby til en millionforretning og en af de største spilsucceser nogensinde.

Minecraft kan betegnes som Lego på computeren. Man bliver placeret i en uendelig verden lavet af forskellige blokke, og så kan man ellers gør lige hvad man drømmer om. Hvis du gerne vil bygge verdens største borg, så går du bare i gang. Vil du lave utrolige kunstværker, så er der ikke noget, der holder dig tilbage. Men vil du hellere på eventyr og bekæmpe farlige monstre, så er det naturligvis også en mulighed. Minecraft er med andre ord frihed, og nu kan man faktisk have den frihed med sig overalt.

Minecraft Pocket Edition

I begyndelsen kunne man blot spille Minecraft på sin pc, men nu er det efterhånden udkomme til alverdens konsoller og sågar på mobilen. Det betyder at du altid kan begrave dig i din lille verden og samle lidt flere ressourcer, dræbe nogle zombier eller måske bare udforske det hele.

Men blot fordi det er en håndholdt, så er der ingen grund til at tro, at det er et kedeligt spil. Der er så mange funktioner og muligheder, at man knap tør tro det muligt. Mojang har virkelig lagt sig i selen og gjort det således, at du kan få den autentiske og komplette Minecraft oplevelse på din mobil.’

Spil med vennerne

Det er sjovt at spille Minecraft for sig selv, for det er altid noget nyt at lave. Men hvis man virkelig vil have fuld valuta, så er det klart at man skal være flere. Heldigvis kan man spille Minecraft sammen med sine venner. Dette kan bådes gøre over LAN, men man kan også købe serverplads, der naturligvis giver endnu flere muligheder.

Sammen kan i bygge en fantastisk base og tage på skattejagt sammen, men i kan også dele jer op i hold og bekæmpe hinanden. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for hvad man kan finde på i Minecraft, så lad den endelig slippe fri.

Et spil for enhver

Minecraft kan spilles af børn og voksne i alle aldre. Hvis det er for uhyggeligt med zombier, skeletter og Creepers, så kan man spille ”peaceful mode”, hvor alle monstre og farer deaktiveres. Så kan man bare koncentrere sig om at samle ressourcer og bygge i fred og ro. Det er meget velegnet til mindre børn.

Vil man blot bygge uden at skulle indsamle ting, så kan man vælge ”creative mode”, hvor man har adgang til uendelige ressourcer lige fra begyndelsen. Minecraft har desuden et gigantisk modding-fælesskab, så man kan altså få det lige som man vil det.

Så hvad venter du på? Download Minecraft til din mobiltelefon allerede i dag og kom godt i gang med at slå på nogle træer. Det er starten på noget stort.