Lost in Play udgives den 12. juli

Happy Juice Games er glade for at kunne annoncere saftige nyheder om deres feel-good eventyr spil Lost in Play. Dette års familiespil har været nomineret, vundet adskillige priser og anmeldelser har givet et overordentligt positivt feedback på Steam samt Nintendo Switch. Nu kan Snapbreak Games fortælle at Lost in Play udgives til de mobile platforme via Google Play og App Store.

“Vi arbejder med talentfulde spilstudier i puzzle/adventure genren, og muligheden for at arbejde med Happy Juices prisvindende spil Lost in Play til den mobile og tablet markerer en ny milepæl for vores firma” siger Kristoffer Nählstedt, CEO & Founder of Snapbreak Games

Tjek Lost in Play traileren ud her

Lost in Play tager dig med på en magisk, bizar og nostalgisk rutchebanetur! Følg rejsen de to søskende, Toto og Gal skal ud på – gennem surrealistiske verdener bliver de venner med forunderlige væsener. På deres fantastiske rejse, må Toto og Gal stå sammen for at løse unikke udfordringer og finde vejen hjem. Det er en opløftende og magisk rejse, der vækker nostalgiske følelser og tager dig tilbage til dine bekymringsfrie ungdomsdage.

Lost in Play er en medrivende historie for alle. Lev som en nutidig animeret tegnefilm karakter ungdommen kender fra hverdagen og som andre kun oplevede på tegnefilms-søndage. Kvalitets udfordringer, kombineret med farverige billeder, vil fængsle og give hele familien en positiv oplevelse.

Lost in Play features:

  • Et mystisk eventyr med imponerende, animeret artwork.
  • Storslåede og magiske væsner.
  • Ingen tekst eller dialog – al information er videregivet gennem universel og visuel handling.
  • Inspiration fra tegnefilm som Gravity Falls, Hilda og Over the Garden Wall.
  • Et udvalg af kreative aktiviteter gamere kan deltage i; spil kort med goblins, lave en farlig drage og lærer får at flyve.
  • Mere end 30 unikke udfordringer og mini-games.

Lost in Play vil blive udgivet på Google Play og App Store onsdag d. 12. juli 2023. Det vil være gratis at spille med mulighed for tilkøb.