Fortnite App Tips og tricks

Hvis der er et spil, der har formået at dele vandene, så må det vist siges at være Fortnite. På den ene side har vi de millioner af spillere, der elsker spillet og gerne bruger mange timer om dagen i det farverige spil. På den anden side har vi de, der hader Fortnite og alt hvad det står for.

Men uanset om man kan lide spillet og hele battle Royale bølgen, så er der altså ingen tvivl om, at Fortnite er et imponerende spil og så er det endda gratis at spille. Men det er ikke alt. Fortnite kan nu også spilles på mobilenheder, så det er altid muligt at få sig en hurtig kamp. Kan man ønske sig mere?

Hvad er Fortnite?

I al sin enkelthed er Fortnite et survival/building spil, der er udviklet af Epic Games. Det kombinerer intenst og actionfyldt skydning med crafting og byggeelementer. Dette er noget, der virkelig kan udfordre de fleste, men som alligevel er nemt at lære. Selvom at spillet oprindeligt gik ud på at forsvare sin base mod monstre sammen med andre spillere, så er det ikke det som spillet er mest kendt for. Overhovedet.

Det som virkelig har sat Fortnite på kortet er dets Battle Royale mode, der har lokket millioner af spillere til. Det er naturligvis også det, der menes når man taler om Fortnite. Men det har Epic Games nok ikke noget imod.

Battle Royale på den sjove måde

Hvis der er en ting som man hurtigt opdager, så er det at man ikke skal tage tingene særligt alvorligt i Fortnite. Det er farverigt og det er lynhurtigt. Man kan have mange timers morskab med at kæmpe mod andre spillere på de store og varierende maps. Der er ikke noget af den seriøse stemning, som man finder i mange andre shooters. Tværtimod handler Fortnite om farver og masser af ballade. Det er altså et fantastisk alternativ til de, der ikke rigtigt kan håndtere det fællesskab, der findes omkring spil som PUBG, da de hurtigt kan blive ret hårde i tonen.

Fortnite tager ikke sig selv alvorligt og derfor er stemningen langt behageligere end man ofte oplever online.

I spillet smides 100 spillere ud på et gigantisk map, hvor de ved hjælp af snilde, våben og ikke mindst byggeelementer skal tilintetgøre hinanden. Den der står tilbage når alle andre er døde er spillets vinder. Konceptet er altså meget enkelt, men det betyder ikke at det er kedeligt eller nemt at blive god.

Udfordringer for alle

Uanset om man er casual gamer eller hardcore, så har Fortnite noget at tilbyde. Når man så endda har mulighed for at spille det på sin mobil, så er det jo bare så meget desto bedre. Prøv det selv i dag og med tiden kan du måske deltage i nogle af de store turneringer og konkurrencer.

Men du kan også bare have det sjovt med vennerne i et Battle Royale spil, hvor stemningen er god og det altid er sjovt. Fortnite venter på dig.