Candy Crush Snydekoder

Candy Crush – Spillet som man bliver afhængig af! 

Er du også røget i fælden med Candy Crush? Det er vi mange som er.

Candy Crush er det helt vilde vanedannende spil, som man kan blive ved med at spille.

 

Facebook – Få flere venner uden at spamme

I Candy Crush er det utrolig vigtigt at have utrolig mange venner, blandt andet ved hjælp af Facebook, for at kunne modtage og give gaver løbende.
Men det er bare ikke os alle, som har lyst til at spamme alle vores venner med uendelig mængder af Candy Crush ting.

Der er en måde at slippe for dette! Vi har fundet et link som forklarer det utrolig godt.
Følg dette LINK – Og se derefter hvordan du kan få en masse venner, uden at spamme.

 

Levels som er på tid – Er et helved, men vi har samlet nogle gode råd til jer, for at klarer disse levels! 

  1. KIG: Inden du bare går i gang med banen, så brug lige lidt tid på at kigge på banen, er der nogle farver bomber som du kan bruge, eller er der nogle gode kæder du kan starte banen ud med. Disse ekstra sekunder er guld værd til at starte med.
  2. TÆNK: Lad vær med at tryk det hurtigste og nemmeste sted – Tænk dig om, prøv at starte fra bunden af, og på den måde har du meget højere risiko for at lave en rigtig god kæde reaktion.
  3. PLANLÆG: Planlæg dine træk (Lidt ligesom skab), forudse at hvis du fjerner nogle brikker her, hvad vil der så ske, og på den måde vær lynhurtig til dine næste træk.
  4. Slik med Tal på: Der falder løbende slik ned, som har et tal på sig. Prioritere dem! De giver dig ekstra tid!
  5. Slaaap af: Lad vær med at stresse – Hvis du stresser, mister du overblikket og taber banen. Inden en Level som er på tid, så tag lige og træk vejret dybt ind og ud, og fokusere på spillet.

Hjælp hinanden

Som beskrevet foroven, så er en af de unikke ting ved Candy Crush at man kan hjælpe hinanden, ved at give hinanden gaver – Husk hvis du ikke selv giver gaver ud, kan du ikke selv forvente gaver!

Få en ekstra chance

Som beskrevet i “KIG” punktet, så husk at kigge godt på banen – Dette gør også at hvis banen ser virkelig dårlig ud, kan du hurtigt klikke på tilbage knappen (Uden at miste et liv!) og så gå ind i banen igen, og se om du har fået en bedre bane.