The vanishing of Ethan Carter

I The vanishing of Ethan Carter, spiller du som den okkulte protagonist Paul Prospero. Du ankommer til Red Creek Valley,
efter at have modtaget flere forstyrrende breve fra Ethan Carter.

The vanishing of Ethan Carter er et narrativt spil, der på ingen måde holder spilleren i hånden. Fra du ankommer er det op til spilleren selv at undersøge omgivelserne og prøve at forstå hvad er der hændt med Ethan Carter. Her kommer Paul Prosperos paranormale evner til stor gavn.

vlcsnap-2014-10-15-17h17m57s165

Spillet er udviklet af The Astronauts  og bygget på Unreal 3grafik motoren, en af de første ting man lægger mærke til i spillet, er den helt fænomenale grafiske præstation som The Astronauts  har formået at udvikle. Verdenen er et åben og med meget få begrænsninger for spilleres bevægelighed, alt er uhyggeligt godt detaljeret i spillet, fra de gamle huse til det ruste hegn på broen. Spillet læner sig meget op af H.P. Lovecraft universet og har elementer af horror genren som bliver flettet godt sammen med spillets mysterier.

The vanishing of Ethan Carter er næsten umuligt at beskrive, og man bliver nød til at opleve spillet på førstehånd, for at kunne mærke den stemning der river en ind i en verden af mord, intriger og okkultisme.

vlcsnap-2014-10-15-17h20m23s54

 

Spillet egner sig til alle gamere, der nyder et univers hvor man har tiden og mulighederne til fordybelse, opklare gåder og mysterier og hvor  hvor man selv skal finde sin vej, uden  at blive hæmmet af kronologiske historie fortællinger.

 

vlcsnap-2014-10-15-17h21m28s211

 

Grafik
Gameplay
Historien
Læs bedømmelse0 stemmer
Grafikken er ekstraodinær flot
Spændende historie
Gameplay uden kronologisk scripting
Spillet henvender sig ikke til action orienterde gamere
Man kan let fare vild
4.8