Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront anmeldelse

Læs bedømmelse1 Stem
Positivt
Fed, men simpel grafik
Meget action packed
super inkludering af fan-favoritter
Negativt
for lidt egen indflydelse
for få slags baner
4.5

Jeg har fået til opgave at anmelde spillet Star Wars Battlefront. Det nyeste spil i den alenlange Star Wars serie. Spillet er en kollaboration imellem EA og DICE og rammer et område hvor forventningerne til spillet ingen ende vil tage. Hvis man kan tale om fan-fanatisme så forekommer dette i stor stil i Star Wars merchandiset og derfor er der meget at leve op til.

Star Wars Battlefront gameplay billed

Spillets umiddelbare indtryk:

Jeg synes vi skal starte ud med at jorde den forventning til fedt, dybdegående FPS med masser af udviklingsmuligheder man uden tvivl må have når man hører DICE’s navn.

Star Wars: Battlefront har ikke lige så mange dybdegående systemer og mekanikker som andre skydespil har i denne generation af spil.
Der er ingen tilpasselige Perks eller Killstreaks til hvis du er ”In The Zone” disse ”Boosts” kan findes rundt omkring på banerne. Der er ingen Våbenopgraderinger med forskellige camouflager eller kostumer. (Der findes kostumer, men det er færdiglavede sæt du kan vælge)

Der er 4 planeter, og selvom de rent visuelt og designmæssigt er anderledes så ændrer det ikke ved at der kun er 4.

Når dette så er sagt så kan vi komme til konstateringen af at Star Wars Battlefront er et af de mest ventede på og eftertragtede FPS-spil i 2015 og jeg synes det er sit hype helt retfærdigt.

Star Wars Battlefront art

Gameplay:

Spillet har i en høj grad sit fokus på de såkaldte ”Power Ups” Steder på banen hvor man kan finde forskellige kanoner og få adgang til ”Hero Class’en” som kan være alt for Luke Skywalker til Han Solo. Våbensystemerne er ikke særligt gennemarbejdede, der er større fokus på at man kan skyde end at man kan sigte og skyde. Der er fokus på skud fra hoften og på at lede efter ”Power Ups” for at man kan få en fordel i spillet. ”Power Ups” giver dig adgang til specielle våben, ekstra ammunition og hjælpemidler såsom robotter, der kan scanne området og hjælpe dig. Det er også disse, du skal bruge til at få fat i køretøjerne og de specielle figurer såsom Luke Skywalker og Darth Vader.

Dette system gør håndteringen af våben mindre vigtig og det kom i høj grad til at præge min spilleoplevelse da jeg var stor fan af at kunne ligge en kilometer væk med en sniper riffel og terrorisere en fjendtlig base.

Men det spillet ikke har i skydeoplevelser har det i direkte ”In-Your-Face” skydespil og hurtige baner. Man mærker hurtigt at dette er et skydespil og ikke et virkelighedstro krigsspil og det er både positivt og negativt.

Spillet giver adgang til 40 spillere og det er i denne situation nok da man ikke mærker at det ikke er de 64 som Battlefield tilbyder. Banens størrelse matcher antallet af spillere meget godt. Der findes udover Supremacy og walker assault som uden sammenligning er de mest spillede også Dropzone hvor du hurtigst muligt skal erobre bestemte punkter for at få forsyninger til dit hold.

Fighter Squadron som er en decideret rumkamp mellem skibene, hvor mekanikken er simpel, men hvor det ganske enkelt er sjovt at komme i gang med X-Wing-flyvningen.

Mens du spiller samler du en masse point, disse kan bruges til at købe nye gadgets, nyt udseende og nye ”kort”. Kortene kan så bruges til at købe alt fra Granater til Jetpacks som udløses ved at bruge R1 og L1

Star Wars Battlefront trailer billed

 

Konklusion:

Star Wars Battlefront har været i strid modvind selv efter den succesfulde BETA-test men resultatet understreger at spillet er en samling af det bedste fra Star Wars universet og det bedste som DICE har at tilbyde. Spillet er en unik skydespilsoplevelse og går sin egen vej i forhold til de mange variationer af samme skydespil som man kan finde på nutidens spilmarked. Det er en fantastisk og ”one-of-a-kind” oplevelse når man sidder med controlleren i hånden og forhåbningsfyldt render de 4 planeter tynde i jagten på et Luke Skywalker ”Power Up” Hvis man må ende anmeldelse lidt kryptisk, så tager dette skydespil, trods sine mangler, alle andre skydespil til en galakse langt langt væk.

Der er dags dato udgivet 1 DLC kaldet “Battle of Jaaku” den er inkluderet i min anmeldelse da den har bidraget med de store 40 mands maps. For fremtiden vil jeg komme med nye anmeldelser hver gang der kommer en ny DLC, jeg vil gennemspille den og derefter fortælle jer min ærlige mening om den.