The Crew (Beta) Anmeldelse

Læs bedømmelse3 stemmer
Posetivt
At det er et open world spil
Du bestemmer selv hvor du vil hen
At det er realistisk
Negativt
Det er for stort
Styringen passer til konsol
Du skal holde stille for at gå ind i noget
3

The Crew (Beta)

Ubisoft

The Crew er udviklet af Ubisoft, de er nok mest kendte for at have lavet: Assassin’s Creed, Far Cry og Rainbow six. De har lavet en lukket beta af The Crew, så du kan prøve om spillet er noget for dig. Du kan hente dit spil den 11. november i NA og i EU den 14. november 2014.

 

 

The Crew er et bilspil hvor du spiller som Alex. Det starter med at du hjælper din bror med at finde ”5-10’s” leder som bliver kaldt Shiv, han skyder din bror, du kommer i fængsel ”for” at skyde din bror. Der kommer så en der hedder Zoe der vil hjælpe dig med at finde Shiv. Hun giver dig nogle penge hvoraf du får muligheden få en bil, du skal gøre lidt som i Need for Speed hvor der er forskellige bosser du skal kæmpe dig igennem. Det tager ca. 20 timer at gennemføre kampagnen. De har valgt at tage ”næsten” hele USA og sætte landskabet ind i spillet, så hvis du gerne vil køre fra den ene ende af landet over til den anden vil det tage dig omkring 90 min eller 1,5 time.

 

Der er små ”skills”(små opgaver) rundt omkring på kortet, for at aktivere dem skal du skal køre igennem nogle pile og så får du udleveret en opgave, det kan være du ikke må give slip på speederen, men du skal stadig blive på vejen, eller du skal smadre en bestemt bil. Og når du har gennemført dem opgave kan du få en opgradering til din bil fx. fuel intake, igniter. og ved siden af det får man også noget xp.

 

Det virker meget som om de har lavet et stort spil, for at vise at det kan lade sig gøre, men man skal passe på det ikke bliver alt for stort, for så kan det komme til at lagge, så du ikke når nogle at de tids frister der er. Da jeg har spillet det på min pc som ikke er et monster, har jeg siddet og spillet med en 600×360 skærm for at det kunne køre rimeligt flydende.

 

Det er et godt spil når det ikke lagger, man kan også godt se at det er en beta, da der er rigtig mange fejl i det.