Assassins Creed II

I Assassins Creed II tager vi et kig ind i Italien igennem Ezio Auditore da Firenze´s øjne og følger ham på hans hævntogt mod dem som forrådte hans familie.

 

Om spillet

I Assassins Creed II spiller du igen Desmon Miles men denne gang kommer du tilbage til din fortid som Ezio Auditore da Firenze i Italien mellem år 1500 og starten af 1600 tallet under den Italienske revolution, du kommer til Florence, Venice, Tuscany og Forlì. Ezio er på en mission for at få hævn over dem som har forrådt hans familie. Desmon opdager mens han genlever hans fortid også nogle ting om den første civilation som han også støtte på i Assassins Creed 1.

Auditore familien har en stor villa på landet som kommer til at fungere som hovedkvarter for Ezio igennem spillet, der ligger en lille by i nærhedden af villaen som du kan opgrader/ udvide med nogle butikker og vagter så du kan købe og sælge når du er hjemme i mellem missioner.

Gameplay

Du starter spillet med at møde Ezio som er på vej til slåskamp mod en rivaliserende familie, Ezio har været sammen med søsteren til en mand fra den rivaliserende familie og det skal han nu bøde for, der bliver kastet med sten og den ene rammer Ezio i ansigtet og så starter kampen du bliver hurtig forklaret hvordan du forsvare dig og hvordan du angriber under kampen, midt i det hele dukker Ezio´s fætter op og viser dig nogle tricks til at kæmpe beder, da kampen er færdig siger han at du skal til lægen for at  blive helet men du har ingen penge så han fortæller dig at du skal tage nogle fra dem du lige har banket, her efter skal du følge han til lægen det forgår op af væge over hustage og hen over boder her når du så frem til lægen og betaler ham, din fætter udfordre dig til at løbe om kap til toppen af kirke tårnet du skal nå der op før ham, her efter starter Assassins Creed 2.

Vurdering af spillet.

Min egen vurdering af spillet er at det er meget gennem ført og dejlig ment at gå til du følger hurtig op på Assassins Creed 1 og historien passer rigtig godt sammen. Grafikken er rigtig flot og de små film der kommer er vel gennemført, taget i betragtning af at spillet er ved at være af ældre dato. Du bliver udfordret lidt da styring er lavet lidt om men man lærer det hurtigt.

Håber i prøver det og god spille lyst.

Læs bedømmelse3 stemmer
positivt
Godt gameplay
Historie
Ny kamp stil
negativt
Ingen multiplayer
4.3