Moviestarplanet snydekoder

Beskrivelse

Moviestarplanet har været tilstede i et godt stykke tid. Det er et online community, såsom et virtuelt chatrum, hvor det handler om at blive en berømt film stjerne. Aldersgruppen er primær 8-15 år.

Er du blevet hacket og kan du ikke få din konto tilbage? Klik her. 

Som fra mange andre lignende spil, som The sims, starter man ud med at skal lave en karakter, du kan få lave en dreng og en pige. Du er selv med i hele processen, omkring din figur, ligeledes omkring hvilket tøj din figur skal have på.

Moviestarplanet lav karakter

Fame & StarCoins

I Moviestarplanet optjener man Fame (Berømmelse) og StarCoins (Virtuelle penge), afhængigt af hvor berømt man er, jo flere Starcoints får man når man har lavet en film. Du kan dog købe starcoints inde i spillet og på den måde få et spring i forhold til dine konkurrenter.

Man kan bruge Starcoins til følgende: 

  • Kostumer
  • Animationer
  • Kulisser til film
  • og en hel masse andre ting.

Jo længere tid du spiller Moviestarplanet, og jo flere film du producere, jo mere fame får man og kan den på måde følge med i hvor berømt man er.

Du kan se de andres brugere film og dermed give filmen en karakter, og dermed have indflydelse på de andre brugere.

Fantasiverden/spil eller chatrum?

Moviestarplanet er ikke bare et chatrum, det er en fantasi verden. Fordi selvom at man kan være social med alle de andre brugere, så handler det først og fremmest om at få en masse fame. Så selvom at der er en del socialt i MP, så er det i sidste ende et spil og en fantasi verden for de unge, hvor de kan ud leve deres drøm om at være kendt.

Forældre / Sikkerhed

Moviestarplanet går meget op i sikkerheden på deres hjemmeside og da de har med mange unge at gøre, har de lavet en side egnet til forældre. Som forældre til børn som spiller MP, er det en god ide at læse det.

Men hvad koster det at spille Moviestarplanet?

Det er gratis at spille Moviestarplanet og at oprette en bruger. De primære funktioner er tilgængelige for de gratis brugere. Det er dog muligt at tilkøbe sig VIP adgang, hvor man for lidt ekstra muligheder. Man har også muligheden for at tilkøbe Starcoins med enten et kreditkort eller mobiltelefon. Husk at passe på, man kan hurtigt bruge mange penge.

Moviestarplanet snydekoder

Der er ikke nogen direkte snydekoder til Moviestarplanet. Det folk primært bruger er hacks, hvilket vil sige at de installere små programmer på computeren, som kan gå ind og påvirke spillet. Vi på GamerGuru foreslår ikke, at man eksperimenter med det. Men hvis man alligevel har lyst, så kan man lave en Google søgning på ‘Moviestarplanet Hacks’, og tage nogle af de links der. Husk at passe grundigt på, da de fleste af programmerne, kun er lavet for at stjæle din bruger information.

 

Kender du nogen gode tips og tricks? Skriv dem i kommentarerne forneden.