Minecraft snydekoder

Minecraft har taget hele verden med storm. Hvad der startede, med at være et af de simpleste spil overhovedet, er nu blevet et af de største spil. Minecraft er spillet, hvor du er en figur som skal overleve ved at bygge alverdens ting. I minecraft kan du både spille online med en masse forskellige, men du kan også spille offline og bare nyde tiden alene. Hele Minecraft verdenen består af klodser, som du skal samle sammen og bygge ting af. Og bare rolig, der er nok ting at bygge. Udover dette er Minecraft også et utroligt socialt spil, da du kan ende med at bygge gigantiske ting sammen med dine venner. Du kan også vælge at fokusere på dit eget sted, og opbygge din helt egen borg. Mulighederne er uendelige i Minecraft.

Vidste du at… Minecraft er et af de spil, som bruger flest ram når du spiller?

Minecraft Snydekoder & Tips og Tricks

Skifte Gamemode

  • For at skifte imellem Survival og Creative Gamemode skal du gøre følgende:
  • Klik på T for at åbne chatten
  • Survival – /Gamemode 0
  • Creative – /Gamemode 1

Find grotter nemt

Altid vær sikker på at du har masser og våben og fakler med dig, når du går på opdagelse efter grotter, da det kan ske at du møder et monster. Led efter et område, som du gætter på har en grotte og sørg for at sætte en masse fakler, så det er lyst op om aftenen. Klik ‘Esc’ for at åbne menuen og vælg ‘Options’, nu skal du ændre sværhedsgraden fra ‘Peaceful’ (Eller hvad sværhedsgrad du nu spiller på) til ‘Hard’ og luk derefter menuen igen. Når du er inde i spillet igen, skal du klikke på F3, du vil nu se ID numre ovenpå alle monstre rundt omkring i banen som du kan se. Kig ned i jorden og led efter et sted, hvor du kan se en masse ID numre, gerne store grupper af en hel masse. Når du har fundet det, så har du højst sandsynlig fundet en grotte.

Uendelig ting

Hvis du spiller i ‘Creative mode’, og du går til din inventory og holder musen over en ting og så klikker på et af følgende tal 1,2,3,4,5,6,7,8 eller 9, vil det give dig en stak af 64 af den ting, i den slot som du valgte med nummeret.

Automatisk ‘Notch’ Skin

Når du starter Minecraft op (Version 1.2.5+) og går til dit brugernavn og skriver ‘Notch’, og derefter logger ind, så skulle din karakter meget gerne have ‘Notch’ skinnet og kappe!

Afslut spillet hurtigt og nemt

Start en verden i ‘Creative Mode’ med ‘Cheats on’.

Så skal du hidkalde et Eye of ender og derefter følge dem til portalen og husk at sørg for at få et komplet sæt af diaman armor og et diamant sværd og en bue med en 64 stak af pile med, da du kommer til at få brug for disse ting for at dræbe dragen. Når du er ved portalen, skal du indtaste snydekoden /gamemode1 eller 0 for at ændre din gamemode, derefter skal du hoppe ind i portalen og forbered dig på at dræbe det sværeste monster i hele Minecraft og pas på enderman monstere, der er overalt til sidst!

Kigge uden at falde

Kender du det, at man gerne vil kigge ned i et hul eller bygge ned i hullet, uden at falde ned? Det kan sagens lade sig gøre.

Hold SHIFT inde imens du går eller kigger på hullet, som du gerne vil kigge på. Du falder ikke ned. Selv hvis du forsøger at gå ned i hullet, kan det ikke lade sig gøre.

Nogensinde ønsket dig en Gigant?

For at få en gigant ind i Minecraft, skal du klikke på T og skrive dette /spawnmob giant

Flyende hest!

For at få en flyende hest, skal du først tilkalde en hest og derefter have en Lead. Bemærk – Du skal være i ‘Creative Mode’. Brug Lead’en på hesten og flyv! Hesten skal nok komme med.