Far Cry Snydekoder

Far Cry er et meget populært FPS spil udviklet af Ubisoft.

Far Cry 3 foregår på den tropiske ø Archipelago kaldet “Rook Islands”.  I starten af spillet strander du på øen med dine kammerater og veninder, som bliver taget til fange af pirater. Det lykkes dig at flygte, men det er nu op til at navigere rundt på den store ø helt alene. Men inden du kan redde dine venner, kræver det at du lærer at blive en rigtig soldat.

Det unikke ved Far Cry er at det hele foregår i “Open World” miljø, som gør at du mere eller mindre har frit spil til hvad du har lyst til. Udover dette kan du kontrollere alle ting i spillet, hvis der f.eks. er en bil, båd eller lignende så bare tag den. Far Cry er et utroligt stort spil, og er dejligt unikt spil. Hvis du bare er til løbe igennem baner uden selv og skal tænke, er Far Cry ikke noget for dig. I Far Cry er du selv herre over hvordan du spiller. Du kan træne dig op til at være den ultimative jæger og få en stor bue, som du kan snigemyrde med, eller du kan træne dig op til at kunne bærer de største våben overhovedet. Kun fantasien sætter grænsen.

Far Cry Snydekoder

For at aktivere snydekoder Far Cry, skal du klikke på tasten ” ~” for at få Konsol vinduet frem og derefter indtaste en af nedestående koder.

IndtastVirkning
god_mode_count=1Udødelig
give_all_weaponsAlle Våben
give_all_ammo=1Giver 100% ammunition
\load_gameLoader med det samme fra seneste Save
\save_gameGemmer spillet med det samme.

Developer Mode

I Developer Mode, har du mulighed for at gå ind i spillet “som en udvikler”, hvor du har mulighed for en masse snyd kun ved at klikke på en knap.

Den nemmeste måde at aktivere Dev. Mode er at oprette en genvej til Far Cry på dit skrivebord og højre klik på genvejen og tryk på egenskaber. Ved slutningen af den lange streg hvor der står “.exe”, så indsætter du “-DEVMODE” og klik på Ok. Når du nu starter spillet, kan du trykke på følgende taster for forskellige funktioner.

KnapEffekt
F3Spawn Point
PAlle Våben
O99 Ammo
F4Intet “Clipping”.
F2Gå til næste Checkpoint
F9Gem nuværende position
F10Load nuværende position
F11Viser ekstra information
F1Skifter imellem First og third person visning
BackspaceGodmode (Udødelighed)
“+”Løb hurtigere
“-“Løber langsommere
F5Løber normalt