Clash Royale Snydekoder

Hvis man vil have et mobilspil, der virkelig ryster posen og giver en lidt fra alle verdner, så er Clash Royale det helt rette valg. På kap et år har spillet omsat for over 5 milliarder kroner, så det har i høj grad taget verden med storm. Men hvad er Clash Royale for en størrelse? Det vil vi se nærmere på herunder.

En blandet landhandel der virker

Clash Royale er et såkaldt ”tower rush” spil, hvor to eller fire spillere sættet op mod hinanden med det mål at tilintetgøre fjendens tårne. Runderne er korte og intense, da spillet efter tre minutter går ind i overtid, hvor et tilintetgjort tårn er lige med sejr.

Spillet rangerer spillerne efter hvor mange trofæer man har. Disse vinder man i dueller med andre spiller. Det er på mange måder enkelt og nemt, men på mange andre punkter meget avanceret og dybt. Med andre ord er Clash Royale et spil, der er nemt at lære, men svært at mestre.

Udover træningsarenaen er der tretten arenaer i spillet, der alle har et specifikt tema. Der er med andre ord masser af variation og masser af muligheder.

Samlekort

Tropper, bygninger og formularer er repræsenteret af kort, som man udvælger fra et ”deck” før kampen starter. Disse deck opbygger man ved at spille spillet og vinde dueller. Der er almindelige kort, sjældne kort, episke kort og ikke mindst legendariske kort. Som man kan gætte, er de legendariske kort, dem man virkelig gerne vil have fingrene i, da de kan udgøre forskellen på sejr og nederlag.

Når spillet starter, indtjener man ”elixir”, der benyttes til at spillet er kort. Disse ”elixir”-point hver 2.8 sekund. Man skal altså kunne prioritere og spille de rette kort, uanset om man vil spamme fjenden med masser af billige kort eller om man vil vente og knuse ham med de dyre.

Hvis man er medlem af en klan, kan man for tokens handle med de andre klanmedlemmer, så man nemmere kan slippe af med uønskede kort og ikke mindst få fat i dem man mangler.

Turneringer, ligaer og klaner

Man kan ikke rigtigt finde den type spil i dag uden at de indeholder klaner, turneringer og ligaer. Det er lige netop de ting, der er med til at styrke konkurrencen og gøre at spillet er sjovere i længere tid. Der er masser af social sjov at få i klanerne og der er ikke noget federe end at vinde en klankrig.

Derudover kan man deltage i turneringer, hvor der naturligvis er store præmier på spil. Gevinsterne kan være alt fra nye stærke kort til guld. Konkurrencen er hård og man skal være forberedt på kraftig modstand. Men det er også det værd, hvis man er god nok.

Ligaer løber over længere tid og dem, der ligger øverst kan vinde enorme præmier. Der er dog præmier til de fleste, så det kan altid betale sig at deltage, både fordi det er sjovt, men også fordi det er rigtigt god træning.