Borderlands 2 tips og tricks

Så er tiden inde til at vende tilbage til planeten Pandora, hvor der nok engang er ballade med den berygtede leder af Hyperion Corporation; Handsome Jack. Er du klar til hæsblæsende eventyr, uendelige bunker af fed loot og intense kampe sammen med op til 4 venner? Det tænkte vi nok. Velkommen til Borderslands 2.

Borderlands 2 er efterfølgeren til det vanvittigt populære Borderlands, der i 2009 begejstrede gamere verden over. Et spil, hvor man sammen med sine venner tog på eventyr og oplevede den fantastiske historie. Med Borderlands 2 får man alt, hvad man kender og meget mere.

Nyt spil, nye muligheder

Borderlands 2 byder ikke blot på en ny historie, men der er også nye characters og classes man kan boltre sig med. Uanset om man vil drukne sine fjender i bly som Gunzerker eller nakke dem på lang afstand som Sniper, så er det muligt.

Man kan altså tilpasse sin spillestil lige som man ønsker og det er det, der er med til at hæve Borderlands 2 over de andre spil på markedet.

Udover grundspillet er der et hav af DLC, der giver en ekstra missioner, nye historier og ikke mindst masser af herlig loot.

Uendelige våbenkombinationer

De vanvittigt mange kombinationer af våben i Borderlands har altid været tillokkende, og der er bestemt ikke blevet mindre sjovt i Borderlands 2. Men det er ikke kun våben skydevåben man finder, for der er naturligvis også diverse skjolde, granater, Relics og meget meget mere.

Du er med andre ord aldrig blevet så forkælet i dit udvalg af udstyr og intet andet spil kan konkurrere med Borderlands 2 når det kommer dertil. Dit grej er kun dit og ingen har noget helt magen til.

Spil med dine venner

Borderlands 2 er et sjovt spil alene, men det kommer for alvor til sin ret, når man spiller det med tre venner. Med en god kombination classes har i alverdens muligheder for at fuldføre jeres missioner på nøjagtigt jeres måde.

I vil få fede oplevelser, hektiske shoot-outs, vilde bosser og ikke mindst rigdomme i aldrig har drømt om. Borderlands 2 er altså et glimrende spil til en hyggelig aften sammen med kammeraterne.

Tips og tricks til Borderlands 2

Hvis man vil have et lille easter egg, så kan man med fordel indtaste den legendariske Konami-code på titelskærmen. Skulle man ikke kende den, så hedder den: OP, OP, NED, NED, VENSTRE, HØJRE, VENSTRE, HØJRE, B, A og START. Derefter vil man i ”gameplay” options finde ”Extra Wub mode”, der intet gør, men er en sjov lille detalje.

Vil du gerne have nemme XP, så kan du vælge missionen ”ROCK, PAPAER, GENOCIDE: FIRE WEAPONS!” i Sancturary. I missionen skal du dræbe en fanget bandit med ild, men hvis du anvender en hvilket som helst anden våbentype kan du stadig dræbe ham og få XP, men du får også besked på at du brugte et forkert våben. Banditten dukker op igen og igen, så du kan farme ham så længe du vil.