Batman Arkham City snydekoder

Batman Arkham City snydekoder

Du bliver sat fri i Batman universet, og  du skal bekæmpe skurke i hele Gotham City. Det bliver et af de meste  uforglemmelige oplevelser, du kæmper for god ro og orden i gaderne, men det kan du ikke når Joker er på spil han gør livet svært for Batman når han har forgiftet ham, så Batman er ned til at finde en kur for at beholde sit liv.

Alle kostumer
I hovedmenuen, tryk venstre, venstre, ned, ned, venstre, venstre, højre, op, op, ned. (Hvis du har trykket koden rigtig så, vil du hører en lyd når du begynder på spillet igen)
Gå ned for at låse en indstiling op hvor du kan vælge lige hvad for et bonus kostume du vil have.

Større hoveder
Træk din Cryptographic Sequencer, og hold L1+R2 og roter den højre analog på dit joystick når du rotere skal det være med uret også gør det 10 gange til Batman’s hoved og alle de andre fjender bliver størrer, gentag koden for at deaktivere dens effekt.

Nyt Game Plus mode

Du skal gennemføre spillet på normal eller hard før du kan få New Game Plus mode. Denne mode tillader dig at beholde dine tidligere gadgets og experience points.
Derudover, der vil ikke være et counter icon over bøller. Bøller og bosser vil der med blive sværere, og bøller vil have en anden konfigurationer.

Taunting

Roter den højre analog på dit joystick med uret gentagende gange for at udføre et taunt.

Alternativ slutning

Hvis du skal lave den alternative slutning skal du bruge Catwoman DLC til spillet.
I Catwoman’s trejde mission, når du har en mulighed til at går til venstre eller højre med “byttet”, gå til højre for at se den alternative slutning. du vil stadig være i stand til at gå tilbage og ikke at ødelægge noget i din main campaign.

Easy Augmented Reality Challenge

En af de sidste fire Easy Augmented Reality Challenge ser ud til at være svær fordi du skal udføre en U-vending under din dykke bombe.
det kan gøres meget nemmere ved at bruge grapple boost forbi det første checkpoint, derefter dreje rundt mens du svæver.Du kan nu svæve igennem alle checkpoints meget nemmere.

Opnå nemmere high score med Batman in Combat Challenges

Kast batarangs og undgå eller hoppe over hovederne på fjenderne indtil du får lov til at en special combo (combo 5x eller 8x). Du kan gøre dette 5 gange før at det ikke vil tilføje multiplier. Hvis den bliver blocked skulle den ikke ødelægge din combo. Det skulle også virke ved at kaste flere Batarangs i træk, altså du kan kaste to gange og det ville ikke ødelægge din combo derudover hop ind i midten af fjenderne, og ud før Bat Swarm.

Harley Quinn graviditet

Gå til manager’s kontor inde i steel mill. På gulvet, lige ved siden af Harley Quinn kostume, der er der en posetiv graviditet test.

Batman: Arkham City henvisning i Batman: Arkham Asylum

I warden’s kontor i Batman Arkham Asylum, gå tilbage til det rum med Warden’s potræt på lang væggen. Drej til venstre lige så snart du går ind af døråbningen, og nærmer trævæggen.
Du kan ødelægge det med Explosive Gel det må tage et par forsøg, men et af panelerne på træ væggen kan destrueres.
Ud over den trævæg er der et umærket værelse med en plan på væggen. Det viser planer for flytningen eller udvidelse af Arkham til Gotham City. Denne henvisning indstilling af Batman: Arkham City.

Killer Croc henvisning

Efter du har slået Ra’s al Ghul og forlader metro tunellerne, i stedet for at gå den rigtig vej, går tilbage og find en gang hvor din vej er  blokeret. Du skulle se en knap på lang væggen og et hul i jernstængerne, kast en Batarang igennem hullet så du rammer knappen.
Der vil være cutscene med Killer Croc. (Du kan ikke komme tilbage til det sted efter du har kæmped mod Ra’s al Guhl.

Lost henvisning

Når du kommer anden gang hos Steelmill, du vil se jokern på et stort TV. Han vil starte med at tale om TV shows, og siger “hvordan kommer det hele endte i en kirke”, hvilket er en henvisning til Tv showet Lost.

Scarecrow henvisningen

For at få adgang til det hemmelige rum skal din Cryptographic Sequencer være opgraderet med TYGER. når du står på den hemmelige dør bruger du din Cryptographic Sequencer med koden CITYOFTERROR og døren åbner sig.

Gemte beskeder

Brug Batman’s Cryptographic Sequencer og gå til de følgene kordinater for at opfange på den hemmelige radio udsendelser at læser tal, laver en summende lyd, og derefter gentag tallene igen.
når numrerne passer til det svarende bogstaver af alfabetet, som til sammen giver den hemlige besked.

Hidden message 1

Location: X: 700.00, Y: 500.00
Message: 9-23-9-12-12-18-5-20-21-18-14-2-1-20-13-1-14
Decoded message: “I WILL RETURN BATMAN”
Hidden message 2

Location: X: 500.00, Y: 900.00
Message: 5-15-9-7-21-18-18-14-3-5-24-15-12-7-22-3-10-5-15-9-22-3-8-25-26-15-16-25-10-15-17-25
Decoded message: “YOU WILL PAY FOR WHAT YOU HAVE DONE TO ME”
Hidden message 3

Location: X: 200.00, Y: 500.00
Message: 3-20-26-18-26-16-24-1-11-4-24-9-3-8-5-2-12-18-6-16-7-11-3-10-17-5-13-4-21-8
Decoded message: “FEAR WILL TEAR GOTHAM CITY TO SHREDS”