NFL

Watch out for: Madden NFL 17

Findes der noget bedre end at være i direkte duel med en kammerat, at blære sig over det store spil som lige kostede ham sejren, eller før en NFL kamp i fjernsynet lige varme op med en kamp for at gøre ventetiden mere overkommelig. Madden NFL 17 har alt det nødvendige for at du kan opnå præcis dette. Oveni alt det har de i år satset stort på at du kan manøvrere rundt i det kæmpe franchise marked. Det lader til at de har fundet den gyldne mellemvej. Noget NFL fans har savnet siden Madden NFL 05.

NFL

 

 

NFLSpillet:
Madden 15 og 16 havde begge fokus på det defensive spil, da det var den vej NFL gik i virkeligheden, men i 17 bliver man overrasket da de har vendt på en femøre og man nu kan mærke det offensive i løbespillene osv.  Samtidig har EA integreret en masse muligheder mid-game for at kunne have medbestemmelse i om rullefinten eller hoppet over spilleren lykkedes. Det foregår via en masse hurtige knappetryk og drej med joysticket og det gør at man aldrig bare kan sidde og blive lullet i søvn af kastespillene.

 

Gameplay:

NFLSpillet er også blevet mere realistisk. TItans og Vikings har i Murray og Peterson to spillere der er ekseptionelle på jorden. SKubber modspillere væk og virkelig kæmper for de ekstra yards. i Madden NFL 16 var der ikke den store forskel på om man spillede med en No-Name-Rookie eller om man spillede med en stor stjerne. Det er der i 17, og det giver et fantastisk realistisk feel. Det betyder også at de forskellige hold, med deres ratings som stemmer overens med virkeligheden, spiller bedre på de måder som de også gør i virkeligheden. Det gør noget unikt for spillet og gør at man lever sig mere ind i sit hold. Og også kan ændre spillemåden over det næste par sæsoner.

 

NFL

Franchises:
Alle elsker at kunne føre en Junior spiller op, gøre ham til et talent, og følge hans udvikling imens han nærmer sig førsteholdet i NFL. Men EA har i Madden NFL 17 taget skridtet videre og har præsenteret os for  noget de kalder “Super-Sim” eller “Play The Moments” hvor du simulerer en kamp for din Franchise spiller, og kun hopper ind og kontrollerer i vigtige øjeblikke. Det giver et helt andet aspekt til det at simulere en kamp, og gør det interaktivt og svært at slippe.

 

Konklusion:
Madden NFL 17 har fundet en fantastisk balance imellem defensivt spil og offensivt spil. Samtidig er det fedt for genren at det er blevet så realistisk og individuelt alt efter hvordan holdet præsterer i virkeligheden. Jeg har sukket efter et spil som dette i lang tid, og jeg glæder mig til at få fingre i det selv, og spille det til jeg segner.