Det er 15 år siden at det populære skydespil Half Life 2 ramte butikkerne og ny er der nyt liv på vej til spil serien. Det næste spil i serien kommer til marts i 2020 og har fået titlen “Half Life: Alyx”.

Half-Life: Alyx Announcement Trailer

Det er meldt ud at det nye Half Life spil skal anses som en forhistorie til Half Life 2, Half Life: Alyx vil altså historisk tage plads i en tid mellem Half Life og Hald Life 2.

Selvom spillet længe har været efterspurgt af seriens tidligere spillere, har nyheden om et nyt spil til serien fået en blandet velkomst.
Half Life: Alyx udkommer nemlig kun til VR og forventes at have et spec krav som gør det umuligt at spille med en standard gaming computer. Derudover er det ikke alle fans af serien som er tilhænger af at spillet kun skal fungere til VR.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.