Evolve – Medic

 

 

I hold-baserede online spil kan det være svært at pege præcist på hvilken karakter eller class der er den vigtigste, men i Evovle kan man ikke komme uden om at et hold uden en medic meget hurtigt løber ind i meget store problemer. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse at denne class ikke har det største skade potentiale, men en god medic kan alligevel meget vel afgøre udfaldet af en tæt kamp, hvem skal ellers holde de andre i live længe nok til at kunne påføre fjenden noget seriøs skade?

caira

Caira

Caira er i den grad en femme fatale. Hun er udstyret med en granatkaster som naturligvis ikke nøjes med blot at skyde eksplosiv ammunition, men også sætter ild til fjenden og sørger for at skade dem over tid. Det selvsamme våben kan med et tryk på en knap lades med healende ammunition så man kan skyde sine holdkammerater og give dem en portion af deres liv tilbage, her er tricket at skyde når vennerne er tæt på hinanden, således at de alle kan drage fordel af dine helbredende skud. Hun har selvfølgelig som alle de andre en personal ability, nemlig acceleration field som giver alle i nærheden af hende et hastigheds boost, perfekt hvis man hurtigt skal væk fra- eller hen mod monstret. hendes class skill er healing burst som helbreder alle inden for en rimelig afstand af hende, perfekt hvis holdet overraskes i et bagholdsangreb og tager meget skade, eller til at vende kampen bedst som monstret tror han har overtaget.

 

 

 

images  Lazarus

Er en nok den medic karakter som skiller sig mest ud fra flokken. I modsætning til de andre medics har Lazarus nemlig kun har én måde at helbrede sine holdkammerater på, via det class specifikke skill healing burst. Tilgengæld kan han genoplive faldne kammerater. Det har både sine fordele og ulemper, på den positive side skal han ikke bekymre sig om at heale, han kan fokusere på at skade monstret, indtil en af holdkammeraterne fældes, hurtigt genoplive, og efterfølgende forsætte med at gøre skade. Ulempen viser sig ved at monstret kan spise døde hunters, hvorfor Lazarus i sagens natur ikke længere vil være i stand til at genoplive dem. Han er i øvrigt udstyret med en sniper som åbner op for weak-spots på monstret når han skyder det, betydende at skade som påføres på de områder, af Lazarus og andre, gør ekstra ondt. Lazarus’ personal ability er en usynligheds kappe, fremragende til at stikke af hvis man pludselig befinder sig i en slem situation, men også god til at komme ubemærket hen til faldne kammerater i et forsøg på at genoplive dem.

 

 

c35aba32e4d9ff9c  Val

Val er bære rundt på hele 3 våben og intet personal skill, det er nu ikke nødvendigvis en dårlig ting, for hun er godt bevæbnet. Ligesom Lazarus har hun en Sniper som åbner op for weak-spots når skudende rammer, og man skal ikke ryste for meget, for Val’s sniper skal lades efter hvert skud. Som det forventes af medics i almindelighed er hun i stand til at helbrede sine kammerater. Til den opgave har hun sin Medgun, som skyder en kontinuerlig helbredende stråle hen mod nærmeste holdkammerat. Sigtet behøver ikke at være 100% for strålen retter selv ind, således at man er garanteret at ramme, hun deler selvfølgelig class skill med de andre medics og kan altså også bruge healing burst. Det mest interessante af Val’s våben er imidlertid hendes tranquilizer gun. som ikke kun nedsætter fjendens bevægelses hastighed, men i en kort periode også tillader hendes selv og hendes holdkammerater at se monsteret gennem vægge.