Elder Scrolls Online: Necrom – Cinematic Announcement Trailer

Begyndende med Scribes of Fate-dungeon DLC-pakken i marts, fortæller Shadow Over Morrowind-eventyret en sammenhængende historie på tværs af flere indholdsudgivelser, inklusive det kommende Elder Scrolls Online: Necrom Chapter.

Med 30 timers helt nyt historie indhold tager Necrom Chapter dig ind i to mærkelige, men vidunderlige nye zoner. Tag først på tværs af Telvanni-halvøen for at opdage mere om Dark Elves, som kalder denne del af Morrowind for deres hjem. Lad din nysgerrighed råde og dyk dybt ned i de spændende områder, der findes i Apocrypha, glemslens rige, som den Daedriske Vidensprins hævder som sin egen.

I Necrom bliver du en agent for Hermaeus Mora, der har til opgave at efterforske en mystisk trussel mod Daedric-prinsens tættest bevogtede hemmeligheder. Du skal opsøge tabt viden dybt inde i hjertet af de dødes by og bevæge dig mellem virkelighederne for at afsløre en enorm sammensværgelse, der er kraftfuld nok til at bringe både Nirn og Oblivion i fare.

Efterhånden som du dykker dybere ned i denne forbudte gåde, kan du støde på nye og tilbagevendende karakterer, her i blandt en kraftfuld High Elf-magiker, der i øjeblikket arbejder med Mora, kaldet Leramil the Wise, fan-favoritten Morag Tong assasin Naryu og mange flere. To unikke verdener af farverige karakterer, historier og udfordringer venter Tamriels eventyrere i Necrom!

The Elder Scrolls Online: Necrom ankommer til PC/Mac den 5. juni og til Xbox og PlayStation den 20. juni. Forudkøb The Elder Scrolls Online Collection: Necrom nu for også at få øjeblikkelig adgang til ESO-grundspillet og alle seks tidligere kapitler og for at modtage unikke bonusbelønninger ved lancering.