Mange PC spillere kender ikke til Destiny universet – Men de fleste af konsol spillere kender udmærket til Destiny universet. Dog er jeg lidt bitter, fordi jeg nåede at gå godt og grundig i gang med Destiny 1 og havde købt det, da jeg så fandt ud af at 2’eren var på vej – Men de risici tager man jo ofte med spil som man køber lidt senere end andre.

Jeg er slet ikke tvivl om at Destiny 2 kommer til at være på alles munde i slut oktober – Destiny er et virkelig unikt spil som fortjener den præsentation som den indtil videre har fået fra PC folk som allerede har testet det.

Destiny 2 kommer til at blive en hård konkurrence til de andre populære MMO spil derude. Der er helt klart også en grund til at Blizzard har valgt at tage Destiny under deres launcher (Battlenet).

Læs mere og køb Destiny 2 her. 

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.