PS+ December 2019

Julen banker på døren og familien hiver i dig for at komme til deres uendelige række af julearrenemgenter, når det eneste du egentlig vil er at læne dig godt tilbage i sofaen, smadre lidt på din kontroller og skrige af dit tv. Der er så meget de ikke forstå, men vi forstår dig.
Se her hvad PS+ december 2019 bringer med sig, og glæd dig over dem som har tiden til at spille i december. Rigtig god jul.

Titanfall 2

I Titanfall 2 er du helt fremme ved fronten og i en kamp hvor oddsene er imod dig må piloter såvel som Titans arbejde sammen.
Kontroller din Titan, tag plads og forbered dig på en hektisk omgang i dette energiske FPS spil.

Monster Energy Supercross

Oplev det adrenalin og spændings fyldte Monster Energy Supercross Championship fra 2017.
Du får mulighed for at sætte dig i sædet som flere af de officielle racere på de velkendte baner.

Udover de velkendte tracks og de officielle cykler som du kender fra sporten, har du i spillet her mulighed for at give hver af dem dit eget præg. Du kan lege med designet og gøre spillet til dit helt eget.

Firewall Zero Hour

Firewall Zero Hour vil være tilgængeligt i en begrænset periode for PS+ brugerne.

Spillet her er for PS VR spillerne og det er et spil med spænding og aktion fra start til slut!
I perioden fra den 3. december til den 9. december får du adgang til alle dele af Firewall Zero Hour. Du kan spille alene eller samle dit sædvanlige team og gå på opdagelse i spillets nyeste maps, våben og dertilhørende udstyr. I samme periode vil der være dobbelt xp.