PlayStation Plus 2024 januar

PlayStation Plus for januar 2024 er klar med tre spil og et PlayStation Plus eksklusiv Warframe collection. PS Plus januar 2024 er tilgængeligt fra den 2. januar 2024 og er tilgængeligt frem til den 5. februar 2024.

A Plague Tale: Requiem | PS5

Tag på en hjerteskærende rejse ind i en brutal, betagende verden, og opdag omkostningerne ved at redde dem, du elsker, i en desperat kamp for overlevelse. Slå til fra skyggerne, eller slip helvede løs med en række forskellige våben, værktøjer og ujordiske kræfter.

Evil West | PS4, PS5

En mørk trussel fortærer det gamle vesten. I solo eller coop, kæmp med stil i eksplosiv kamp mod blodtørstige monstrositeter. Udryd de vampyriske horder med din lyndrevne kappe og bliv en Superhelt fra det vilde vesten.

Nobody Saves the World | PS4, PS5

Forvandl dig fra en funktionsløs ingenting til en SLUG, et SPØGELSE og en DRAGE i denne nye version af Action RPG’er fra skaberne af Guacamelee! Oplev mere end 15 forskellige former, miks og match deres evner, rydde udviklende fangehuller og… RED VERDEN!?

Warframe: Syrinx Collection – exclusive PlayStation Plus Pack

Ud over spiludbuddet vil den 2. januar også se udgivelsen af ​​Warframe Syrinx Collection. Denne eksklusive PlayStation Plus-pakke indeholder flere våben, rustninger og genstande til Digital Extremes’ F2P sci-fi multiplayer action-titel. Når de er downloadet, vil de alle være tilgængelige i dit Warframe-lager i spillet med det samme, uanset om du er ny eller tilbagevendende spiller.