Warcraft the Movie!

Som nogle af os måske husker, blev der i år 2006 snakket om at Blizzard havde en filmatisering af deres spil serie ‘Warcraft’ på tegnebrættet.

Ved ComiCon 2013 gjorde Blizzard opmærksom på at det, på ingen måde er et projekt de har lagt fra sig! Efter at have vist en kort teaser trailer, offentliggjorde Blizzard nemlig at de første scener til “Warcraft the Movie” ville blive skudt i foråret 2014 og at vi kan forvente at se den på det store lærred d. 18. December 2015.

Desværre er ingen af rollerne blevet besat endnu, men der er lidt rygter om hvem vi kan forvente at se i Warcraft filmatiseringen. På listen finder vi

Paula Patton      Paul Dano           Anson Mount

Colin Farrel         Travis Fimmel   Anton Yelchin

Blandt rygterne findes et par få bekræftede informationer.  Til at producere filmen er Legendary Pictures, Atlas Entertainment, Universal Pictures og Blizzard Entertainment.
Som instruktør er Duncan Jones blevet valgt, tidligere har vi set ham lave film som ’Moon’ og ’Source Code’. Herudover kommer Charles Levitt til at være med på holdet der skal stå bag manuskriptet. Charles Levitt er også kendt fra film som Blood Diamond og K-PAX. Filmens budget er sat til små 100mio. $ som minimum.

Med udgivelsen i December 2015 kommer filmatiseringen til at ligge sidst i et år spækket med store film som, Star Wars VII, Avengers: Age of Ultra, Jurassic World og Batman vs. Superman.
Selv med den store konkurrence det år, virker deres dato ikke til at være tilfældig! For som det ser ud nu, står 2015 til at være et år uden en film serie som skal tage sig af December premieren.

Warcraft the Movie

Læs her en opdateret vedrørende premiere datoen på Warcraft the Movie!

Ikke mange ting er blevet afsløret af Blizzard til sine mange fans endnu. Så hvad plottet kommer til at være eller hvor vidt det bliver Warcraft, World of Warcraft eller fra de skrevne Warcraft fortællinger vides endnu ikke.

Hold jer opdateret her på siden for flere Nyheder.!