SERUM: Et First Person Survival Adventure Game

Udvikler Game Island og udgiver Toplitz Productions inviterer dig til at udforske det mørke og truende univers i deres første persons overlevelses-eventyrspil, SERUM. Gennem en række videopræsentationer dykker videoerne ned i forskellige aspekter af spillet, herunder overlevelsestaktikker, dødbringende trusler, vitale ressourcer og andre spiltips.

SERUM udmærkede sig blandt mængden under Steam Next Fest og rangerede blandt de 50 mest spillede demoer ud af 1150 andre! Derudover sikrede det sig en imponerende 17. plads på listen over de mest fulgte demoer under begivenheden. Spillere vil også være glade for at vide, at SERUM Next Fest-demoen er blevet forlænget og stadig er tilgængelig at spille indtil mandag den 19. februar.

Spillet drives af en unik spilmekanik: Det mystiske eliksir (serum) er afgørende for din overlevelse i en inficeret verden, en livline med en helbredende effekt på Plagen, en menneskeskabt katastrofal begivenhed, der har ødelagt verden. I takt med tiden vil Serum skubbe spillere til at opdage, hvordan denne vitale væske kan forlænge deres eksistens, forstærke deres evner og forbedre deres håndværkede arsenal af våben. Videorækken afslører flere detaljer om spillet, de muterede skabninger og udfordringerne, som spillerne skal overvinde.

Yderligere detaljer om SERUM kan findes på spillets officielle Steam-side, dets Discord-side og gennem dets regelmæssige udviklingslog og X (Twitter) dagbog, der afslører mere om verdenen, håndværket og de makabre farer, som spillerne vil støde på.