Turtle Beach har annonceret, at deres nye Stealth 600 Gen 2 og Stealth 700 Gen 2 gaming headset er klar til salg og at de lander på butikshylderne i Danmark fra starten af oktober 2020.

Gen 2 bliver næste generation og efterfølgere til de meget roste Turtle Beach Stealth 600 og Stealth 700 headset, som også er nogle af de bedst sælgende headsets overhovedet.  Gen 2 er designet til at løfte successen til endnu nye højder med et raffineret, premium build, et mere moderne og strømlinet design. Derudover kommer Gen 2 med en super kompatibilitet på tværs af generationerne af konsoller, hvilket betyder at det nye headsets fungere perfekt til både Xbox One / Xbox Serie X | S og PlayStation®4 / PlayStation®5, med andre ord er du sikret super lyd din både din nuværende konsol samt de kommende.

Med kraftig og detaljeret lyd designet til gaming, trådløs forbindelse, og med en større mikrofon for at gøre chat mere krystalklar, er man med det nye Stealth Gen 2 headset opdateret over hele fronten. Mikrofonen er også designet sådan at den nu helt problemfrit kan drejes tilbage så den smelter sammen med resten af headsettet. Med Gen 2 bliver det en opgraderet fortsættelse af de ellers populære Stealth 600 og Stealth 700’erne, som på nuværende tidspunkt er de bedst sælgende trådløse spilheadset.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.