Turtle Beach lancerer Stealth 600 Headset (Gen 3)

Turtle Beach Stealth 600 Headset (Gen 3) er det næste skridt i gaming-lydteknologi, og det er klar til at revolutionere din spiloplevelse. Med avancerede funktioner og en imponerende kompatibilitet er dette headset designet til at imødekomme behovene hos selv de mest krævende gamere.

Produktoversigt

Turtle Beach Stealth 600 Headset (Gen 3) er et trådløst multiplatform gaming headset, der leverer en førsteklasses lydoplevelse på tværs af forskellige spilleplatforme, herunder Xbox, PlayStation, PC, Nintendo Switch, Steam Deck og mobil. Headsettet er designet til at kombinere komfort og ydeevne og er udstyret med avancerede funktioner for at opfylde behovene hos moderne gamere.

Key Features:

  • Trådløs multiplatform og Bluetooth®-kompatibilitet: Oplev frihed uden ledninger med 2,4 GHz trådløs teknologi og Bluetooth® 5.2, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til forskellige enheder med lav latenstid.
  • QuickSwitch-teknologi: Skift problemfrit mellem trådløse og Bluetooth®-forbindelser med den indbyggede QuickSwitch-knap, så du altid er klar til action.
  • Imponerende batterilevetid: Med op til 80 timers batterilevetid kan du spille i timevis uden bekymringer om opladning.
  • Forstærkede 50 mm Nanoclear™-drivere: Lås op for gaming-lyddetaljer med præcisionsindstillede 50 mm Nanoclear™-drivere, der leverer levende lydkvalitet.
  • Tilpasning af lyd med Swarm™ II-appen: Juster lydindstillingerne præcist efter dine præferencer med Swarm™ II-appen til PC, iOS eller Android.

Kompatibilitet

Turtle Beach Stealth 600 Headset (Gen 3) er kompatibelt med en række forskellige enheder, herunder Xbox Series X|S, Xbox One, PC (Windows 10 eller nyere med USB 2.0 eller højere), PS5™ & PS4™, Nintendo Switch™, Bluetooth®-udstyrede mobile enheder og Steam Deck™.

Lancering og tilgængelighed

Turtle Beach Stealth 600 Headset (Gen 3) forventes at blive lanceret den 19. maj 2024. Hold øje med detaljer om tilgængelighed og forudbestillingsmuligheder på Turtle Beachs officielle hjemmeside og hos udvalgte forhandlere.

Med en imponerende liste af funktioner og en forventet lancering i nær fremtid er Turtle Beach Stealth 600 Headset (Gen 3) det ultimative valg for gamere, der kræver det bedste af det bedste. Få klar til at løfte din spiloplevelse til nye højder med dette innovative gaming headset.