The Spell Brigade Sætter Magi og Kaos i Fokus på Tiny Teams 2024

Bolt Blaster Games er begejstrede for at deltage i årets Tiny Teams festival, der løber af stablen den 8. august 2024. Tiny Teams er kendt for at fremhæve mindre spilprojekter skabt af solo-udviklere og små indie-studier, og i år er ingen undtagelse. Bolt Blaster Games er klar til at præsentere deres nyeste titel, The Spell Brigade, der lover at bringe både magi og kaos til skærmene.

Et Nyt Skud på Bullet-Heaven-genren

The Spell Brigade er et bullet-heaven roguelite-spil med fokus på samarbejde. Spillet tilbyder intens multiplayer-action, hvor spillere skal kæmpe mod horder af fjender og fuldføre opgaver på kortene. Det handler om at overleve og arbejde sammen som et hold af magtfulde troldmænd, der kombinerer deres evner for at overvinde fjenderne.

Deltagerne på Tiny Teams får muligheden for at prøve en tidlig version af The Spell Brigade under festivalen, og udviklerteamet står klar til at besvare spørgsmål om spillet og dets udvikling. For dem, der ikke kan deltage fysisk, er der også mulighed for at downloade en demo af spillet på Steam.

This is custom heading element

Efter deres første lukkede beta har Bolt Blaster Games modtaget en overvældende mængde positiv feedback fra deres voksende community.

“Vi er meget taknemmelige og spændte på at være en del af Tiny Teams i år,” udtaler Hans, spillets Game Director.

Det er tydeligt, at forventningerne til The Spell Brigade er høje, og teamet ser frem til at dele deres magiske skabelse med verden.

Hovedfunktioner i The Spell Brigade:

  1. Survivors-lignende Gameplay med Multiplayer Kaos: Kæmp mod tusindvis af mærkelige monstre sammen med vennerne. Fuldfør missioner og opgrader jeres besværgelser som et team. Overlev sammen!
  2. Team-Baseret Kamp: Saml din brigade, og kryds de mystiske krigsstier sammen. Oplev fordelene ved at kæmpe som et team, selv når det indimellem betyder, at I træder på hinandens tær. Heldigvis kan selv de mest uheldige dødsfald afhjælpes gennem magiens og venskabets kraft.
  3. Dynamisk Besværgelsessystem: Find, opgrader og kombiner dine besværgelser med kraftfulde elementer. Spillet sikrer, at ingen to opbygninger nogensinde er ens, og med flere troldmænd i dit hold er potentialet for ren og uforfalsket kaos uendeligt!

Med The Spell Brigade ser Bolt Blaster Games ud til at have skabt en spændende og underholdende oplevelse, der både vil udfordre og forene spillere. Tiny Teams er blot begyndelsen for dette lovende spil, og fans kan se frem til endnu flere magiske øjeblikke i fremtiden.