The Spell Brigade Inviterer til Kaos og Sjov på Steam Next Fest!

Diepenbeek, Belgien, 11. juni 2024 – Bolt Blaster Games er begejstrede for at dele deres nyeste eventyr med dig! The Spell Brigade gør sin debut på Steam Next Fest, og du kan forvente en masse kaotisk sjov! Bolt Blaster Games har pudset og opdateret The Spell Brigade demoen på Steam, så du kan teste den i al dens pragt under Steam Next Fest.

The Spell Brigade er en co-op, friendly-fire, bullet hell, rogue-like kaos, som du ikke vil kunne få nok af. Spillet tilbyder en 1-4 spiller co-op stil, hvor du og dit team kan eksperimentere med forskellige spell kombinationer for at gennemføre kortets mål, besejre fjender og nedkæmpe de monstre, I står overfor.

I ugerne op til Steam Next Fest har vi fokuseret på at finjustere spillets balance og tilføje de sidste detaljer. Takket være vores fællesskabs uvurderlige tidlige feedback, har vi kunnet glatte de sidste skønhedsfejl ud og løfte demoen fra god til episk. – Bolt Blaster Games

Hovedfunktioner

  • Multiplayer Madness: Overlev Sammen!
    Nyd spændingen ved at kæmpe mod tusindvis af mærkelige monstre sammen. Færdiggør missioner og opgrader spells som et hold. Overlev sammen!
  • Team-baseret Kamp
    Saml din brigade og gå på den mystiske krigssti sammen. Oplev fordelene ved at kæmpe som et team, selvom det betyder, at I af og til kommer til at træde hinanden over tæerne. Frygt ej, for selv de mest uheldige dødsfald kan afhjælpes gennem magiens og venskabets kraft.
  • Dynamisk Spell System
    Find, opgrader og kombiner dine spells med kraftfulde elementer. Spillet sikrer, at ingen to builds nogensinde er ens, og med flere troldmænd i dit hold er potentialet for ren, uforudsigelig kaos uendeligt!

En Ny Standard for Co-op Spil

The Spell Brigade redefinerer, hvad det vil sige at spille co-op spil. Med sin unikke blanding af rogue-like elementer og bullet hell action, kombineret med et dynamisk og tilpasseligt spell system, tilbyder dette spil en oplevelse, som er både spændende og uforudsigelig. Uanset om du er en erfaren spiller eller ny til genren, vil The Spell Brigade give dig og dine venner timers underholdning.

Gør dig klar til at mestre magien

Forestil dig, at du og dine venner er midt i en intens kamp. Spells flyver rundt, monstre angriber fra alle sider, og I må koordinere jeres angreb for at overleve. Med hver sejr og hver død lærer I mere om spillets dybde og de utallige kombinationer af spells, I kan skabe. Hvert spil bliver en ny udfordring, en ny mulighed for at forbedre jeres strategi og samarbejde.

The Spell Brigade er ikke bare et spil; det er en oplevelse. En rejse ind i en verden fyldt med magi, farer og utallige muligheder. Og nu, takket være Steam Next Fest, kan du være en del af denne rejse.

Tag del i magien og oplev selv, hvorfor The Spell Brigade er det mest ventede spil denne sommer. Saml din brigade, finjuster dine spells, og gør dig klar til det ultimative co-op eventyr.

Spillet er tilgængeligt nu på Steam Next Fest.

Oplev magien nu!

Deltag i The Spell Brigade på Steam Next Fest, og vær blandt de første til at opleve det kaos og sjov, som spillet tilbyder. Din brigade venter – er du klar til udfordringen?