The Dark Eye: Chains of Satinav og Memoria er nu tilgængelig i en konsol version

For første gang kan du nu opleve Daedalic´s klassiske eventyr spil på PlayStation, Xbox og Nintendo Switch.

Daedalic Entertainment udgiver i dag, den 27. januar 2021, deres klassiske point-and-click eventyr spil The Dark Eye: Chains of Satinav og The Dark Eye: Memoria. Spillene udgives på Nintendo Switch, Xbox series X|S, Xbox One, PlayStation 4 og 5, og er bygget op i Aventuria verdenen. Det er en af Europas mest populære rollespils verdener, og det er for første gang udgivet på konsol.

Se udgivelses traileren for begge konsol versioner her

The Dark Eye: Chains of Satinav – Som spiller indtager du nu rollen som fuglefangeren Geron. Hans primære opgave er at hjælpe kongen som døjer med mange problemer med nogle meget generende krager. Da kongeriget er meget overtroiske, så er det deres fremtid det gælder. For Geron bliver dette eventyr starten på en af hans største bedrifter, som leder ham igennem hele Aventuria´s magiske verden.

The Dark Eye: Memoria – I dette spil oplever du hele to meget medrivende eventyr. Med muligheden for tidsrejser møder du først Sadja som er den sydlige prinsesse som for alt i verdenen gerne ville være en krigshelt. Ud over det møder vi også Geron som vi jo kender som hovedperson i The Dark Eye: Chains of Satinav. Geron arbejder på at hæve en forbandelse som har ramt hans kæreste. I søgen efter svar forbindes både Geron og Sadja´s historie til et stort eventyr.