Suicide Squad: Kill the Justice League

Fra Rocksteady Studios, skaberne af Batman: Arkham-serien, er Suicide Squad: Kill the Justice League et genre-trodsende tredjepersons actionskydespil, hvor det ultimative gruppe af misfits skal gøre det umulige for at redde verden: Kill the Justice League.

Slut dig til de nyligt “rekrutterede” medlemmer af Amanda Wallers berygtede Task Force X (alias Suicide Squad), Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang og King Shark, når de begiver sig ud på en umulig mission for at dræbe Justice League.

Slip ind i en ekspansiv og dynamisk open-world metropol, der er hærget af Brainiacs invasion og terroriseret af de helte, der engang beskyttede den.

Hvert Squad-medlem medbringer deres egen unikke evne for at hjælpe dem med at navigere i en vidtstrakt og kamp præged metropol, der kombinerer fritgående udforskning og episke kampe for en uforglemmelig oplevelse. Spillere kan frit eksperimentere med en række forskellige spillestile for at udløse maksimal skade på deres fjender. Uanset om det er i singleplayer eller online med op til tre af dine venner, kan spillere påtage sig denne selvmordsmission på deres egen måde.

Efter lanceringen kan spillere forvente en stadigt udviklende Metropolis med gratis nye spilbare skurke, miljøer, våben, begivenheder i spillet og mere, alt sammen inkluderet i købet af basisspillet.