Stealth 700 Gen 2 MAX og Stealth 600 Gen 2 MAX udnævnt til top headsets

Den førende udbyder af spiltilbehør Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR) har annonceret, at deres Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX til Xbox og Stealth 600 Gen 2 MAX til Xbox-modeller fortsætter i seriens fodspor efter at blive kåret til top-gaming-headset af førende publikationer. De nye Stealth 700 og 600 Gen 2 MAX-modeller er de seneste tilføjelser til Turtle Beachs anerkendte trådløse gaming-headset-serie, der tilføjer multiplatform-kompatibilitet, banebrydende batterilevetid, nye farvemuligheder og mere til en allerede imponerende liste af funktioner. De nye MAX-modeller blev lanceret i sidste måned, og både kritikere og fans fortsætter med at gentage det samme positive feedback, som har gjort Turtle Beachs Stealth 700- og Stealth 600-serie trådløse headset til bestsellers over hele verden.

Stealth 700 & 600 Gen 2 MAX-modellerne er fænomenale headset. De viderefører seriens tradition som toppræsterende produkter og er det perfekte valg for nutidens multiplatform-spillere. MAX-modellerne leverer endnu engang den verdensklasses lyd og langvarige komfort, som serien er kendt for, og giver nu udvidet kompatibilitet med flere spilsystemer samt imponerende batterilevetid – alle sammen funktioner, vi ved er vigtige for gamers – Juergen Stark, formand og administrerende direktør.

Turtle Beachs Stealth 700 Gen 2 MAX til Xbox (1.599 DKK) og Stealth 600 Gen 2 MAX til Xbox (1.099 DKK) tilbyder spillere massiv batterilevetid, multiplatform-kompatibilitet, førsteklasses lyd og komfort og er i øjeblikket tilgængelige fra www.turtlebeach.com og hos udvalgte forhandlere i Danmark. Den opdaterede Stealth 600 Gen 2 USB til Xbox (799 DKK) tilbyder også forbedret batterilevetid og bevarer den samme attraktive pris, der har gjort Turtle Beachs Stealth 600 til branchens bedst sælgende gaming headset-serie.