Den førende udbyder af spiltilbehør Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR) har annonceret, at deres Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX til Xbox og Stealth 600 Gen 2 MAX til Xbox-modeller fortsætter i seriens fodspor efter at blive kåret til top-gaming-headset af førende publikationer. De nye Stealth 700 og 600 Gen 2 MAX-modeller er de seneste tilføjelser til Turtle Beachs anerkendte trådløse gaming-headset-serie, der tilføjer multiplatform-kompatibilitet, banebrydende batterilevetid, nye farvemuligheder og mere til en allerede imponerende liste af funktioner. De nye MAX-modeller blev lanceret i sidste måned, og både kritikere og fans fortsætter med at gentage det samme positive feedback, som har gjort Turtle Beachs Stealth 700- og Stealth 600-serie trådløse headset til bestsellers over hele verden.

Stealth 700 & 600 Gen 2 MAX-modellerne er fænomenale headset. De viderefører seriens tradition som toppræsterende produkter og er det perfekte valg for nutidens multiplatform-spillere. MAX-modellerne leverer endnu engang den verdensklasses lyd og langvarige komfort, som serien er kendt for, og giver nu udvidet kompatibilitet med flere spilsystemer samt imponerende batterilevetid – alle sammen funktioner, vi ved er vigtige for gamers – Juergen Stark, formand og administrerende direktør.

Turtle Beachs Stealth 700 Gen 2 MAX til Xbox (1.599 DKK) og Stealth 600 Gen 2 MAX til Xbox (1.099 DKK) tilbyder spillere massiv batterilevetid, multiplatform-kompatibilitet, førsteklasses lyd og komfort og er i øjeblikket tilgængelige fra www.turtlebeach.com og hos udvalgte forhandlere i Danmark. Den opdaterede Stealth 600 Gen 2 USB til Xbox (799 DKK) tilbyder også forbedret batterilevetid og bevarer den samme attraktive pris, der har gjort Turtle Beachs Stealth 600 til branchens bedst sælgende gaming headset-serie.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.