Sociable Soccer 24 udkommer til pc og konsoller

Tower Studios har meddelt, at spilstudiets længe ventede Sociable Soccer-serie udgives på pc og alle større platforme inkl. pc og konsol inden for de næste par måneder.

Det populære spil har opnået masser af succes i de seneste par år, bl.a. har det ligget som #1 på Apple Arcade, og snart kan pc- og konsolspillere omsider opleve det mest spændende fodboldspil til flere spillere siden Jon Hare’s Sensible Soccer-serie udkom i slutningen af sidste århundrede.

Som ejer og Creative Director for Sociable Soccer vil Hare tage kampen op mod EA Sports FC og e-football ved at slå kontra mod deres overdådige, men forudsigelige, nærmest simulationsagtige, gameplay med en mere direkte og lynhurtig spillestil præget af højt pres, arkadeagtige online og offline kampe mod andre spillere og en hel verden af fodbold, som spillerne kan blive opslugt af.
Alle spillere, der købte Steam Early Access-versionen af Sociable Soccer, får det fulde spil gratis, når det udkommer i november i år.

Konsoludgivelserne følger i kølvandet på pc-versionen på forskellige tidspunkter på Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X og Xbox One – alle versionerne gør sig i øjeblikket klar til at gå ud af omklædningsrummet og imponere på banen.

“Alle, der spiller Sociable Soccer, vil blive mindet om – igen og igen – hvor sjovt det er at slå vennerne og familien i et spil, som alle elsker. Vi er et hurtigt, opløftende arkadespil i en virkelig fodboldverden – ikke en forudsigelig, kedelig simulation. Hvis du foretrækker et roligt, rent og uinspirerende liv, kan du bare blive siddende. Hvis du er frisk på noget nyt, stilfuldt, hurtigt og vanedannende, er du velkommen i vores sociale fodboldverden.” – Grundlæggeren af Tower Studios, Jon Hare