Skydome – Tower Defense meets MOBA

Gamigo annoncere den 8. april 2021 det innovative online spil Skydome! Udviklet af det brasilianske studie Kinship Entertainment. Gamigo har erhvervet sig PC rettighederne for udgivelsen i Europa og Nordamerika. Skydome´s lukkede beta udgives i løbet af foråret.

Skydome er en blanding af MOBA og tower defence spil som vi kender dem. Dette gør spillet til en unik oplevelse når der skal spilles sammen med andre.

En stadigt voksende verden med en gribende historie og et stort arkiv af forskellige helte venter de kommende spillere af Skydome. Spillerne skal nu samle et hold af dygtige helte til at forsvare deres base og samtidig smadre fjendens mur imens man løser opgaver sideløbende. Udfaldet af kampen afhænger af at alle samarbejder. Det første spilbare kort the dawn temple skal spillerne samarbejde for at nedlægge de mange bølger af fjender man møder. Her vil Skirmishers, Guardians, Hunters og Supporters stå ansigt til ansigt i den endeløse kamp mellem solen og månen, for at finde ud af hvem der sejrer i sidste ende.

Skydome er i bund og grund et flyvende tempel som man finder højt over skyerne. Derfra bliver vores helte sendt ud for at bekæmpe store horder af monstre på tværs af universet. De gør brug af individuelle strategier for at nedkæmpe fjendens tårn og vil derved dominere arenaen. Der findes ikke 2 helte som er ens, så det giver spillerne mulighed for at udforske alle de nye evner heltene har og derefter lægge den bedste strategi.

I Skydome bliver spillerne sendt ud i hurtige 3D kampe, hvor spændende kampe venter en hver eneste gang. Din spillestil har indflydelse på kampens udfald. Strategi og brug af de rette evner er altafgørende hvis du vil sabotere fjendens planer. Hovedformålet med spillet er at erobre fjendens statuer. Dødelige labyrinter, magiske portaler og manipulation med tiden, er en del af spillerens strategi for at blive den ultimative mester af dette episke tower defence eventyr.

Skydome - features

  • Et alsidigt arkiv af helte med unikke evner.
  • Hurtige strategiske kampe i en isometrisk 3D verden.
  • Spillerne kan bygge nye mure og tårne for at forstærke deres chance for at vinde.
  • Gør brug af alle dine evner for at nedlægge fjendes forsvar.
  • Invasions System: Sørg for at nedlægge den store horde af fjender der invaderer dit territorium ved udnytte dine ekstra buff, flere tropper og mere.
  • 4 mod 4 multiplayer kampe. Slå dig sammen med dine allierede for at nedlægge fjenden.
  • Rang system baseret på sæsoner når spillet udgives.

Skriv dig op til Skydome beta og læs mere information omkring spillet officielle hjemmeside.