Skydome – Pre-registrering til lukket beta er nu åben

4 mod 4 tower defence battle arena spillet åbner nu op for første betafase. Det bliver en lukket beta og starter allerede den 27. april. Skydome er udviklet af Kinship Entertainment vil blive udgivet i Europa og Nordamerika af gamigo i år.

gamigo annoncerede den 22. april 2021 at  der åbnes for den lukkede beta til deres innovative online spil Skydome! Spillere kan allerede skrive sig op nu, for at sikre sig en af eftertragtede pladser, inden der lukkes op for sluserne den 27. april. Fra den dato, vil de udvalgte blive lukket ind løbende. Skydome er en blanding af MOBA og tower defence spil som vi kender dem.

En stadigt voksende verden med en gribende historie og et stort arkiv af forskellige helte venter de kommende spillere af Skydome. Spillerne skal nu samle et hold af dygtige helte til at forsvare deres base og samtidig smadre fjendens mur mens man løser opgaver sideløbende. Udfaldet af kampen afhænger af at alle samarbejder. Skydome er i bund og grund et flyvende tempel som man finder højt over skyerne. Derfra bliver vores helte sendt ud for at bekæmpe store horder af monstre på tværs af universet. De gør brug af individuelle strategier for at nedkæmpe fjendens tårn og vil derved dominere arenaen. Der findes ikke to helte som er ens, så det giver spillerne mulighed for at udforske alle de nye evner heltene har for derefter at lægge den bedste strategi.

I Skydome bliver spillerne sendt ud i hurtige 3D kampe, hvor spændende slag venter én hver eneste gang. Din spillestil har indflydelse på kampens udfald. Strategi og brug af de rette evner er altafgørende hvis du vil sabotere fjendens planer. Hovedformålet med spillet er at erobre fjendens statuer. Dødelige labyrinter, magiske portaler og manipulation med tiden, er en del af spillerens strategi for at blive den ultimative mester af dette episke tower defence eventyr.

Skydome - Features og højdepunkter

  • Et alsidigt arkiv af helte med unikke evner.
  • Hurtige strategiske kampe i en isometrisk 3D verden.
  • Spillerne kan bygge nye mure og tårne for at forstærke deres chance for at vinde.
  • Gør brug af alle dine evner for at nedlægge fjendes forsvar.
  • Invasions System: Sørg for at nedlægge den store horde af fjender der invaderer dit territorium ved udnytte dine ekstra buff, flere tropper og mere.
  • 4 mod 4 multiplayer kampe. Slå dig sammen med dine allierede for at nedlægge fjenden.
  • Rang system baseret på sæsoner når spillet udgives.