Du kan være med til at fejre WoW’s 10 års jubilæum. I udvalgte storbyer vil Blizzard afholde events, alt du skal gøre er at møde op!

Den 22. november vil der blive afholdt tre store events over europa i forbindelse med World of Warcraft’s 10 års jubilæum. Byerne som festlighederne vil finde sted i er, Berlin, Paris og London.
I løbet af dagen vil der blive afholdt konkurrencer i både dans og udklædning, og der vil være goder præmier til vinderne. Udover konkurrencer vil der være forskellige former for underholdning, mad, drikke og selvfølgelig fødselsdagskage.
Det vil ikke være nødvendigt at købe billet for at få adgang til festen, men der er plads til et begrænset antal gæster og det kan derfor betale sig at komme i god tid, hvis man er taget hele vejen ville det være ærgerligt ikke at kunne komme ind.

Der vil løbende komme flere oplysninger op på den officielle hjemmeside.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.