Sick City – Roccat lancere sit eget spil

Roccat har i mange år knoklet for at give os noget af det bedste gaming udstyr, men det er første gang at Roccat direkte går ind og laver deres helt eget spil.

Vi præsentere: Sick City!

Sick City kommer i Alpha inden længe. Roccat har valgt at skabe det meste af spillet sammen med deres community. Således at dem som starter med at spille med, kan få en direkte indflydelse på det videre udviklings forløb på Sick City.

Det er begrænset med information omkring Sick City, men Roccat udtaler selv følgende:

Sick City has a unique, unmistakable art style that’s timeless and very much ROCCAT.  Factions and vehicles vary wildly, but they all come together in the world of Sick City in a way that players will instantly recognize.

Gameplay is a modern twist on familiar genre favorites. It combines the strengths of tactical classics like Commandos’ exciting espionage maneuvers and the direct action of Company of Heroes without time-consuming foundation construction, topped with a dose of Warcraft 3’s unique heroes and powerful abilities.

The melding of these components makes Sick City a unique player experience that strategy-enthusiast have not yet experienced; Fast-paced action and tactics in a post-apocalyptic world with unique squads, all with a valuable component to add to your combat strategy. That’s Sick City.

En ting er sikkert – Roccat vil ind på eSport scenen, som efterhånden er blevet en enorm indbringende scene. Vi har desværre set en del gange, hvor forskellige virksomheder forsøger at gå ind på de store markeder og falder desværre hurtigt ned. Men forskellen for dem og Sick City er at Roccat siger: “Vi har et spil på bordet, men inden vi lancere det helt ud, så skal vi have vores community til at spille en vigtig rolle i forhold til udviklingen af dette.”

Vi har set at Roccat har gjort dette før med stort succes, senest med deres Modulok og tidligere også med Sova.

Skriv dig op til den lukkede Alpha her og se om du bliver en af de heldige, som får lov til at være med at forme Sick City.

Det eneste vi har lige nu er en god bunke billeder, som i kan se hernede og så hold øje med siden, da vi forhåbentligt har mere, ligeså snart at Sick City kommer ud i Beta.
(Bemærk, billederne er i høj opløsning og load tiden er derefter)