Sennheiser GSP 370 – 100 timers trådløs gaming

Pure sound. No strings attached.

Sådan skriver Sennheiser om deres nye gaming headset GSP 370.
Headsettet her byder på den sublime lyd som Sennheiser er kendt for og så er der samtidig sørget for at du kan spille med friheden som et trådløst headset bringer med sig.

GSP 370 er kompatibelt med PC. Headsettet kan forbindes til Mac og PS4 via GSA 370 Dongle.

Prisvindende lyd

Sennheiser GSP 370 over-ear headsettet er baseret på samme lydteknologi som det award vindende headset fra GSP 300-serien. Lydbehandlingsteknologien og designet af ørepuderne er med til levere den lækre dybe bas og den bløde klare lyd som Sennheiser er kendt for. Alt i alt, sørger design og teknologien for en forstærket lydoplevelse.

100 Timers batterilevetid

Takket være et lavt strømforbrug og et såkaldt “long-lasting integrated battery” kan GSP 370 levere en exceptionelt lang brugsperiode per opladning. Med sine 100 timers levetid per opladning kan du med en gennemsnitlig spil tid per uge på seks timer spille i 4 måneder før det vil kræve en ny opladning. Headsettet kan lades samtidig med brug.

Støjdæmpende mikrofon

Sennheiser GSP 370 har ligesom alle andre headsets fra Sennheiser selvfølgelig også fået udstyret sin mikrofon med en støjreducerende funktion. Denne mindsker baggrundstøj og sætter din stemme i fokus. Dertil kan du tilgå “mute” funktion, blot ved at hæve mikrofonarmen op langs headsettets spænde. GSP 370 er et oplagt gamer headset til dig som streamer og gerne vil kunne tale til dit publikum.

Perfektioneret komfort

GSP 370 er en videreudvikling af det fremragende design som er kendt fra headsettet i GSP 300 serien. Ørestykket er lavet i flere materialer for at skabe den bedst mulige oplevelse. Udvendigt er ørepuden betrukket med kunstlæder for at lave en lydisolerende effekt og indvendigt er ørepuden forret med et ruskinds-ligende stof som virker afkølende hvilket mindsker dannelsen af sved omkring øret.