Se fremtidens gamer stol

Selvom gaming er forholdsvis nyt i Danmark, så har gaming udstyr allerede rykket sig umådeligt langt. Man sidder ikke længere ved en Windows 98 baseret PC koblet til en 18″ kasseskærm, mens man nakker udefinerbare “monstre” i Duke Nukem. Nu sidder vi tværtimod i store læderstole kombineret med en gamer pc som i sig selv, kan kaldes et monster, og går op i småting som DPI og Mouseskates, så vores specielle gamermus kan lave præcise bevægelser.

Image

Men hvordan ser fremtiden ud for gaming? Hvis vi kan rykke os fra kasseskærm til latterligt tynde højteknologiske fladskærme på 5 år, så må fremtiden da se endnu mere vanvittig ud? Right?

Jeg ser selv 2 udfald på fremtidens udvikling.

1) Vi bliver siddende. Vi rykker os ikke meget længere indenfor gaming gear, og det eneste der er sikkert er, at Logitech helt sikkert tilføjer flere G-knapper til deres tastaturer. Det er personligt dette scenario, jeg finder mest plausibelt og humant, da jeg ikke rigtig ønsker, at udviklingen holder os klemt sammen i en stol imens fedmeraten stiger gevaldigt.

2) Det bliver ekstremt. Mega store koncept interiør kommer til at basere vores gaming oplevelser. Stole som nedenstående kommer til at pryde ethvert stuerum i halvdelen af den danske befolknings hjem.

Hvordan tror DU, at gaming verdenen samt dens udstyr kommer til at se ud i den nærmeste fremtid?

Smid en kommentar herunder.